Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
femme mam nadzieję, że będzie dobrze jak piszesz Doggi zupa wyszła dobra, chociaż ja akurat jakoś szczególnie za pomidorówką nie przepadam ale mąż lubi bardzo
nulini no proszę, a więc z ciebie taka organizatorka. Dobrze wiedzieć, że mamy forumowego starostę
emilchen mojej sąsiadki siora urodziła jedno w 27 (dziewczynka) a drugie w 28tc (chłopak). Bartuś ma obecnie 6 lat (1,2kg) i śmiga do szkoły (ma jedynie wszczepiony aparat słuchowy na jedno ucho), a Amelka 3,5 roku zdrowa (800gram), rozgadana łobuziara Złych przykładów nie znam i nawet lepiej. Ale oczywiście jak ty czekam do stycznia! Będzie dobrze))
kasiekz to ha dam przykład mojej bardxo dobrej koleżanki, ona urodziła się w 26tyg!!!!! A to było 28 lat temu!!!!! I co? Można! nie dość że zdrowa jak ryba, uprawia sporty i dużo biega w maratonach (prowadzi bloga Kobiety Biegają | by Magda & Zosia) i jest dla mnie chodzącą motywacją
Doggi, świetna ta kiecka! ale Twoja rodzina ma się z Tobą dobrze, ja to umiem tylko maszynę zepsuć, bo wymiana nici to jakaś czarna magia
dziś w tlc w tym programie ciąża z zaskoczenia, czy jakoś tak, babka urodziła w 5 miesiącu. dziecko miało chyba 600g i oprócz astmy wszystko z nim ok. takie to maleńkie było, że aż się popłakałam. zresztą ja ciągle ryczę jak porody oglądam
Sprite ja ciągle rycze dziś mąż przyjechał z pracy na chwilę do domu i mówi "i co dobrego jadłam na drugie śniadanie" i się poryczalam no to co sobie chciałam zrobić nie wyszło mi i mi nie smakowało "a miałam na to taaaaaaką ochotęęęęę buuuuuuu" a stary stał skolowany i zaczął mi mówić "ale kochanie, nie płacz, czasem coś nie wychodzi niestety ale nie denerwuj się tym, choć ze mną do sushi hous zrobię ci kurczaka na ostro i dam ci piwko" i trochę mi ulzylo a piwko super dobre mąż z jakiegoś browara kupuje i wziął bez alko i faktycznie bez ma 0,00000% ale pyszne