reklama

Styczeń 2015

emilchen, doskonale rozumiem Twoje obawy. Sama jestem po dwóch stratach i boję się każdej wizyty. Czy przypadkiem nie usłyszeć, tego czego nie chce usłyszeć. Mimo wszystko staram się myślec pozytywnie i wierzyć, że tym razem się uda :-)
Głowa do góry, cyc do przodu i lecimy dalej :-)

reklama
Ja po wizycie (jezyk:p). Bobas tradycyjnie ssal palce na zmiane. Szybko rosnie. Nie ma sladu po jakims naczynku peknietym:) W ogole oni podejrzewaja ze to przez konflikt krwi bo wowczas zdarzaja sie krwawienia. No ale juz jestem zabezpieczona zastrzykiem:) Szyjka dluga zamknieta, piekne ujscie pepowiny itp. Zwolnienie l4 wypisane.

Arbuzy kocham!

Laydeek eee ja mialam 2tyg. temu 12,4 a w szpitalu 11,4 i powiedzieli ze w normie:) Do 11 w ciazy jest OK.

Doggi czytam i w szoku jestem...pies zjadal ciuchy!!! Bosche moze w koncu wyrosnie z tego. A ty dobra kretaczka jestes;)

Emilchen ostatnio w szpitalu gadalysmy o tym ze dzieci ratuja od 24tc (500gram). Pielegniarki podawaly nam piekne przyklady uratowanych dzieci i potem zdrowych i tak odliczam a mam dopiero 15tc! Ale oczywiscie do 37tygodnia trzeba wytrzymac zeby wsio bylo OK i wyjsc ze zdrowym bobasem do domku:) Tez sie stresuje, ale trzeba myslec pozytywnie:)

Ostatnia edycja:
Nulini lepiej bys u nas zaczela planowac jakis zlot :-(

Jak się znam na organizowaniu zlotów, to u nas jeszcze nic by z tego nie wyszło ;-) Za mało się znamy, żeby jechać pół Polski na dwa dni ;-)
Spotkania w mniejszym gronie, to tak, ale ogólnopolski - wątpię ;-)

Doggi, MISTRZOSTWO!!! :-D Żeby Ci tylko mąż na forum nie wpadł i nie przeczytał :-D

femme, nawet mi nie mów :-( Ostatnio z tatą w zoologiku kupujemy karmę dla psa i były piękne dwa szczury, z czego jeden jasnoszary (a szczury też KOCHAM!). Wchodzi baba, pyta, czy są szczury, a ja do niej walę, że są i to jeden przepiękny, na co sprzedawca się zaśmiał, że pani nie będzie wybrzydzać, bo to dla węża :confused2:

alecta, dzisiaj tata kupił gruszki i strasznie mi dobrze zrobił :-D Pyszna była :-D

Mój mąż już się przyzwyczaił do mojego forumowego nałogu, a jak się kłócimy, to jego stały tekst "no, leć się wyżalić na forum, jakiego to masz niedobrego męża!" :-D

Nulini no właśnie też lubię szczury wiec nie miałabym serca :-P... Haha twój identycznie jak mój jeszcze często słyszę "juz Ci nagadaly twoje przyjacioleczki z forum" itp :-D :-D

Emilchen będzie dobrze kochana! Wierze w to z całego serca i ty tez musisz :-)

A mi nie dobrze chyba ser mi nie służy :-/

Femme jutro wstawię na sobie bo musze ja jeszcze wyprać i podprasowac szwy i ewentualnie poprawić ;)

Jezyk tez tak uważam, w końcu to dla dobra Stacha :)

alecta będzie pani zadowolona :)

Agulqa_b w pierwszej ciąży mój też był zuch chłopak ;)

emilchen o jaaaa no iv jutro pomidorowa musze zrobić :)

Agulqa_b, emilchen ja jak sie stresuje to szyję, dobrze jest znaleźć takie swoje "szycie" coś co pomoże nie myśleć, wyłączyć się, ja jak kończę szyć jestem Wniebowzięta i humor dobry :)

Kasiekz super ze wszystko dobrze po wizycie :)
Normalnie rozszarpal ciuchy na strzępy a moja głowa siwa z tych nerwów ponoć do 2,5 roku powinno mu minąć to tylko 1,5 przede mną ;(((

Nulini on nie jest taki cwaniak żeby podczytywac ivjakbpisalam wcześniej on nacetapie tylko wchodzi na YouTube bo inne rzeczy to bzdety ;)

LayDeek myślę, że to naturalne po przejściach... Ja już byłam pewna, że zostaje nam jedynie adopcja...

kasiek ja tak czekam do 30 tc, bo te skrajne wcześniaki to najczęściej mają poważne uszkodzenia UN... ale przy moim schorzeniu do samego końca nie można być niczego pewnym :(
Super, że z dzieckiem wszystko ok :tak:

Kurcze zapomniałam wstawić zdjęcie spódniczki na wieszaku ;( wiec daje post pod postem bo jął edytuje nie mogę zdjęcia pocisnąć a połączyć ich razem przez tematem nie mogę

Spódnica noszona pod biustem w sensie z wysokim stanem tak ja opracowalam ze jak brzuch urośnie wciąż będzie pasować :)
Ale się Stachu wierci, normalnie lata mi w brzuchu jakby się szaleju najadł ;)

Nulini jak możesz połącz posty

Załączniki

• 1406833944970.jpg
    1406833944970.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry