reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b on na neta tylko na vyoutube wchodzi ;) czasem ba fejsa od święta ;)

Co do arbuza, matko ja hak się dosiadam do arbuza to wołami nie da się mnie odciągnąć :D

Nulini rybki to chyba najbardziej bezsensowne zwierzęta :-D chyba że ktoś ma duże akwarium to fajnie to wygląda chociaż :-D tez zawsze węża chciałam ale dużo roboty i to karmienie :-P

Agulqa haha jaki sen :-D my byśmy chętnie na studia.poszli ale skąd na to pieniądze i czas brać :-/

Marcioszek ja.mam 3kg na - ale to chyba nic złego o ile dzidzia prawidłowo rośnie ;-)

Doggi oni chyba świadomi zagrożenia nie są :-/ może jakby taka przestroge od lekarza usłyszeli to by inaczej do sprawy podeszli... Ja przy kupkach to łopatka i dokładne mycie rąk wiec pół biedy ale u Ciebie z takim wariatem to faktycznie niebezpieczne

Ewi :-o po cholerę miałaś tam ręce niby pchać :-D :-D co za lekarz...

Agulqa tak samo dzisiaj zareagowalam na zmianę pogody od razu ból głowy :-/

Co do jedzenia to teraz tylko mini porcję bo po dużych mi nie dobrze zresztą skurczyłam sobie żołądek ptzez te pierwsze straszne miesiące

My juz w domu zaraz kolacja i będę leżeć plackiem wymeczylam się dzisiaj chodzeniem :-D

Femme my mieliamy rybki w pozku i powiem Ci ze jak mialam zly dzien i sie na nie popatrzylam to sie uspokajalam :-P jak w szpitalu u czubkow :-P ja mialam isc teraz w ciazy bo czas jext ale w sumie kasy brak, dojazdy po 120km no i samopoczucie srednie. Bol ciagle trzyma, jest do wytrzymania ale meczy i to bardzo.

Laydeek podrzuc cos :-P

Doggi ekspresowe masz tempo szycia :-D nie zapomnij się w.spódnicy pokazać ;-) strasznie zazdroszczę talentu :-)

Agulqa haha :-D jakby na mnie tak działały to bym na pewno miała akwarium :-D

Doggi- a tam nieladnie kłamać, w dobrej wierze to wszystko przejdzie.

A ja jednak jadę jutro do mamy, mamy zamiar posiedzieć tydzień, no chyba, że ojciec mnie szybciej wkurzy to zadzwonię po męża żeby po nas przyjechał.
Tak mi narobilyscie smaka tymi pierogami, że chyba w sobotę będę u mamy kleić.

reklama
Eh nie mam siły Was nadrobić.
W ogóle teraz przez kilka dni będę miała ograniczony dostęp, bo jestem na razie bez telefonu, a to z niego głównie korzystałam.
Mam nadzieję, że jutro wyślą mi nowy (dzięki Doggi :* ) i w poniedziałek będę już miała kontakt ze światem.
Lapek mi się sypie więc żeby się nie denerwować pewnie mało będę go włączać, a w pracy nie zawsze się da...

Co do owoców to ja właśnie objadam się gruszkami mniam :D
A w piekarniku robi się zapiekanka makaronowa z kurczakiem pieczarkami i kabaczkiem w sosie pieczarkowym :D

Doggi czasem trzeba pościemniać.
Mój też sobie nie zdaje sprawy z zagrożeń co do ciąży.
Dla niego ból brzucha to to samo co ból żołądka.
Chociaż nie mogę powiedzieć, że o mnie nie dba i nie wyręcza mnie w wielu rzeczach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry