reklama

Styczeń 2015

Hehe no 12 to już konkretniejsza porcja :-D No to ja teraz tak jak Ty... Głodnam, ale nie wiem co zjeść, to nie zjem nic :-D

Kogel mogel aaaa smak dzieciństwa :-D Pamiętam, że sporym dzieckiem byłam już, a jeszcze wołałam, by mi zrobili "koko cucu" :laugh2:

reklama
3 tyg temu hemoglobina wynosiła 12,1 przy normie 12-14. Dzis juz 11,8. A cały czas łykam witaminy z żelazem.
nie martw się, mi w ciągu miesiąca Hgb spadła z 12,2 na 11,4, chodzę do dwóch lekarzy (jeden na nfz) i obydwaj stwierdzili, że nie jest to zły wynik i poza witaminami żadnym żelastwem się wspomagac nie trzeba

także głowa do góry;-);-);-);-);-)

agulqa, ja ostatnio chciałam zjeść 12 pierogów z truskawkami i śmietaną, ale poległam po 8 :-D A teraz mi się chce kanapkę z żółtym serem i pomidorem, a najchętniej z ogórem kiszonym, ale nie mam :-( Ja tam surowe jaja jem, jak mam ochotę :-D

Megami, a ja czasem sobie robię kogel mogel, ale taki na wypasie, z pianą z białek :-D

Ja arbuzy uwielbiam, ale ciężko trafić naprawdę dobrego...

AAA, jaram się, zaczynamy planowanie zlotu na styczniu 2011, cieszę się jak dziecko :-D:-D:-D

reklama
Mnie arbuzy jakos nie kreca, ani w ciazy ani w ogole ;-)

Boże widzisz to i nie grzmisz!!! Grzeszysz kobieto ;)

Nulini mój też ma rok no trochę ponad, szczera tylko jak ktoś dzwoni do drzwi i pięknie odstrasza obcych ale poza tym same szkody, na schody założyliśmy barierki żeby nie wchodził do góry bo wyciągał ciuchy z szafy i zjadal....

Więc mamy postęp, T się przestraszył (musiałam włączyć moje PGA - perfekcyjna gra aktorska) byłam z psem i tak mnie wytarmosil się mnie skurcze zaczęły łapać i wtedy stwierdziłam ze to wykorzystam! I przyszłam zaplakana ze brzuch boli ze skurcze ze jantar dłużej nie mogę oczywiści na kolanach na podłodze bo "taki ból" i wtedy mąż powiedział ze będzie z nim wychodził na tyle na ile będzie w domu :D

Wiem ze nieładnie kłamać męża ale po dobroci nie można to trzeba inaczej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry