reklama

Styczeń 2015

U mnie szkoła rodzenia miała być niby bezpłatna a jak przyszłam na zajęcia to dali mi druk i zasugerowali ile mam wpłacić na rzecz tej szkoły. Jako że mi się nie podobało to więcej nie poszłam.

reklama
Femme na l4 lekarz zaznaczy czy musisz lezec:)

Ja mam psa i chomika. Bez psa nie wyobrazam sobie zycie:) Ale on to aniolek. Nie ciagnie, slucha sie. Poza tym w domku inaczej bo sam biega po ogrodzie wiec wychodzenie z glowy. Dziecko z psem szaleje jak tylko zaczelo raczkowac:)

Co do szkoły rodzenia. Orientuje się, któraś z was jak to wygląda w Bydgoszczy? Czy jest jakieś miejsce gdzie zajęcia refunduje NFZ? Wiem, że kiedyś tak było w szpitalu na Kapach. Nie wiem czy nadal tak jest i co jest potrzebne by by otrzymać taką refundację.

Z innej beczki, wczoraj na wizycie kontrolnej dowiedziałam się, że schudłam 2,5 kg. Nie wiem jak to możliwe, badania są ok, nie wymiotuję i jem normalnie. Czy mam się obawiać, czy tak czasem jest i jest to normalne?

Nulini u nas taki plus ze Edek jada buty tylko domowników chociaż na tyle umie się zachować

Agulqa_b mamy ogród ale jest tam basen i Oli zamek do skakania które kupione były dwukrotnie gdyż wszystko było rozszarpane na strzępy a poza tym kopał dziury do sąsiada i jemu rozpiera.dzielał ogród :/

Tasia ha z nim pracuje od roku bez przerwy różne metody stosowałam z 10 książek przeczytałam i nic brak mi już sił :(

Marcioszek ja też schudłam 2 kg przy normalnym jedzeniu i braku mdłości. Co do Bydgoszczy nie orientuję się co i jak z szkołach rodzenia. W Toruniu też nie ma chyba bezpłatnej. Ja chodziłam w Chełmży i tu też rodziłam.

Doggi no niestety Berneńczyki to trudna rasa. Wymaga dużo zabawy i zajęcia. Grzeczny jest gdy jest wybiegany. Ile razy dziennie wychodzicie z nim poza ogród?

Marcioszek ja też schudłam ale podejrzewam że to po odstawieniu leków które brałam przed ciążą bo długo zajść nie mogłam.

LayDekk szybko do kuchni owoce, mięsko i warzywka jeść:) pewnie Ci gin jakieś leki przepisze.

reklama
doggi bosche co to za pies:DDD Serio trafił wam się egzemplarz:D Moja mama ma rottweilera i szkolenie go nie ułożyło - polecam behawiorystę;) Ale on grzeczny, bo zniszczył tylko drzwi od drapania chcąc wejść do środka. Po nikim nie skacze, nie niszczy ogrodu itp.:p Ja mam psa, sąsiedzi też i to aniołki nic nie robią, bo na dworze pełno dziecięcych zabawek.

laydeek żelazo w tabletkach;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry