reklama

Styczeń 2015

AZA no teściu mówi ze to może być przez hormony ze może tam się nic nie dzieje tylko hormony tak wpływają ze boli musze poczekać popatrzeć

McPearl rok temu miałam operacje iPod kilku dni znów mnie boli :/ i nie możemy zrobić mi rezonansu wiec musze czekać i obserwować ale liczę na to ze będzie ok bo jak jeszcze bym miała mieć powtórzona operacje jak urodze wiec noworodek, Olka fasolka i ten durnowaty pies i nikogo do pomocy to juz mogę se sznur szykować ;) ale jestem pewna zevti hormony :)

reklama
Doggi- a czemu przy psie nikt Ci nie pomoże?? Ja mam owczarka niemieckiego, też bydlę,ma obecnie rok i jak go brałam to mąż od razu powiedział, że nic przy nim nie robi, ale ja nie potrzebowałam i sama się nim super opiekowałam. Jednak teraz widzi, że sytuacja się zmieniła i to, że nie mogę tyle przy nim robić nie wynika z mojego lenistwa czy z tego, że mi się pies odwidział, więc stanął na wysokości zadania i przejął wiekszość obowiązków nad psem,

Ta, ja w poprzedniej ciazy od ok.20tc tez mialam niemal non stop twardy brzuch, ale wtedy bralam rozkurczowy fenoterol az do 37tc. Nospy w szpitalu zabronili. Powiedzieli absolutnie zadnej nospy. Jakos na sali nie pytalysmy dlaczego. Kazali magnez z potasem brac 2x3.

Doggi wspolczuje i mam nadzieje ze to hormony!

Jezyk tez ostatnio to odkrylam i szok!:)

Nulini luz. Kontrola ciezarnej nie grozi. Chodzi raczej o to jak ktos w ciagu np. ostatniego roku kilkakrotnie byl na l4.

Pieke ciacho w silikonowej foremce misia z Biedry;)

Ostatnia edycja:
kasiek- ja też brałam fenoterol, w dwóch ciążach i oprócz tego absolutny zakaz chodzenia, jedynie na siusiu, dopiero po 38 tygodniu mogłam więcej. Z Cyprianem jeszcze dwa razy byłam w szpitalu pod kroplówką właśnie na wyciszenie. I teraz też się tego boję, że musiałabym leżeć, łykać leki i nic nie robić :(

Jezyk nie strasz. A fenoterolu juz nie ma w sprzedazy:/ Ja przynajmniej nie musialam lezec, moglam chodzic. W szpitalu wyladowalam w 22tc ze skurczami i od wtedy wlasnie zaczelam go brac (urodzilam 2tyg.po odstawieniu). Teraz biore duphaston i luteine-jeszcze 5dni. A za fenoterol zalecaja teraz zwiekszone dawki magnezu z potasem-Aspargin czy jakos tak. Mam nadzieje ze w tej ciazy wsio bedzie OK czego i tobie zycze:)

Ostatnia edycja:
Hej, ja dzisiaj na nogach od 5:30, nocka do d... bo sie mlodemu cos snilo i ciagle musialam latac do niego. Teraz go polozylam i tez zmykam na drzemke.

Mi brzuch czasami tez twardnieje, w poprzedniej ciazy tez tak mialam, musimy troche zwolnic i tyle. A co do czasu to mi leci tez niesamowicie, az sie wierzyc nie chce ze juz tyle ciazy za nami!!! Chyba pierwsza ciaza sie bardziej wlecze, w kolejnych czlowiek nie ma czasu sie zastanawiac tak nad wszystkim :-D

McPearl rok temu miałam operacje iPod kilku dni znów mnie boli :/

doggi dzieki :-D usmialam sie ze po operacji iPod Cie boli ;d
co do psa to wspolczuje tekstow meza. wiem jak te pieski potrafia wyprowadzic z rownowagi, duzo siersci, wielkie, ciezkie.
my u tesciow mamy mieszanca ale tez dosyc spory, ja mam zakaz wychodzenia z nim na spacery sama bo strasznie ciagnie no i sie boimy zebym z wysilku znow gdzies sie krwiakow nie nabawial

Ł juz powiedzialam ze zadnych zwierzat. nawet rybek nie bedzie. oboje mamy taka prace ze brak czasu na cokolwiek. do tego teraz jego firma to juz w ogole no i dziecko. a ja nie zamierzam wszystkiego robic sama i na koniec pasc na pysk. wiec nie bedzie i juz.

co do mamusiek kwietniowych czas szyyyyybko leci. jak lezalam to nie az tak, teraz duzo szybciej jak moge sie ruszac i funkcjonowac. w sobote lub niedziele planuje basem. a nie wiem czy pisalam, wczoraj rozmawialam przez tel z moja mama i mowie ze brzuch coraz wiekszy i ciezko itp na co ona mowi 'a co sie spodziewasz jak to juz prawie 5ty miesiac'. uswiadomila mi kobietka bo w tych tygodniach tak mowie bo mowie, ale 5ty miesia dla mnie brzmi powqaznie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry