reklama

Styczeń 2015

Kasiek ale masz oznaczenia na zwolnieniu po ktorych wiedza z jakiego powodu jest. Wiec mysle ze jak jest B to rzadziej mimo wszystko kontroluja. Co do brzucha ja chyba jeszcze nie ale moze z nospa to niezly pomysl. Ale ja duzo leze to moze dlatego nie mam ;-) dzismw nocy za to jak na drugi bok sie przewracalam to tak za klulo ze hoho.

Ja juz zawiozlam mocz ze skierowaniem ;-) we wtorek wyniki :-) zaraz jakies mleko na sniadanie z platkami zjem :-)

Marcioszek dolaczam do pytania o lekarza,cchodzi mi o usg polowkowe.
Dziewczyny z Bydgoszczy jakbyscie chcialy sie spotkac to chetnie do Was dolacze, nie mam bardzo daleko wiec moge sobie do Was dojechac :-)

reklama
Witam z rana :)
W nocy była burza i w końcu jest czym oddychać.

Tasia- gratulacje dla córci, to już pierwszy krok w dorosłość:)

Nieobecna- i jak tam? Wszystko ok?

Jeśli chodzi o plemienia i wyjazdy to zkonsultowałabym to z lekarzem i całkowicie zaufala jego zdaniu. Jeśli nie mogę to nie jadę.

Witam i ja z rana. Wyjazd oczywiście warto skonsultować z ginem. Ja idę w środę na krótką wizytę z wynikami cytologii, krwi, moczu bo w piątek za tydzień planowo wyjazd juppi!

Witam ;)

Mnie też brzuch co jakiś czas twardnieje. No ale to już w sumie prawie połowa, skurcze BH i te sprawy. Jak się położę to powoli przechodzi.
Ech chodzić człowiek nie może, bo mu słabo, jak siedzi to nogi puchną, a poleżeć też ciężko bo dzieci na brzuch wskakują :-) Jak żyć? :-D

megami kolezanka wlasnie mi pisalam ze od 20tc miala ciagle twardy brzuch przez te skurcze co wspomnialas.

wlasnie zapomnialam sie pochwalic! mam czym oddychac z otwartym oknem bez wiatraka. jest cudownie :D

Witam z rana.

Mpja ukochana maluda jedzie dziś z ciotka (moja sis) do Poznania do moich rodziców, a mi taaak smutno :( za każdym razem jak jedzie gdzieś to pierwszego dnia chodzę jaj struta :/

Wiec dla poprawy humoru idę kupić jakieś ładne materiały i mam plan uszyć sobie spódnice długą na gumie, tylko musze jakiś fajny materiał znaleźć, np dzianina jakaś bo najlepiej mi się takie nosi

Co do tych kontrol jakieś przegięcie, ja tam nie wiem hak to jest ale z Olą całą ciążę praktycznie byłam na zwolnieniu i nikt do mnie nie przychodził a ja kursowalam wte i wefte w domu byłam rano i w nocy tylko a tak cały czas poza domem i nikt mnie nie kontrolował

Megami tov prawda to już niebpoczatek ciąży gdzie nie powinny dziać się takie rzeczy my dobijamy do polowy, aż się wierzyć nie chce jak ta druga połowa zleci tak błyskawicznie jak ta pierwsza to ha juz musze szykować wszystko navprzyjscie stacha ;) pamiętam ze z ola do 17 tyg tov trwalo wieczność acteraz ja dopiero się dowiedziałam o ciąży i to był 3 tydz z hakiem a tunjuz 17 tydz leci masakra!!

Karpanna, jestem z Okola. Co do lekarza, moją prowadząca lekarką jest dr Czech-Stankiewicz. Wcześniej chodziłam do niej prywatnie, teraz chodzę na NFZ w Juraszu. Wczoraj miałam USG, niestety nie było jeszcze widać czy to chłopiec czy dziewczynka. Koleżanka polecała mi swojego lekarza Dr. Wasilewskiego na Osowej Górze robi USG 4D za 120 albo 150zł nie pamiętam dokładnie. Dostaje się od niego filmik z USG na płycie. Zamierzamy z mężem wybrać się do niego ale tak w okolicy 30 t.c., żeby dzidzia była już większa i mieć pamiątkę. :laugh2:

nieobecna, o rany!!! Dobrze, że Wam się nic nie stało!!! Mocno auto skasowane?

Ewi, no właśnie ja też tego nie rozumiem, czy mogliby się doczepić, że na wakacje pojechałam, przecież to, że jestem niezdolna do pracy nie znaczy, że jestem niezdolna do życia :crazy:

Tasia, aaa, już myślałam, że jak w domu nie zastaną, to koniec, cofają L4 :confused2:

karpanna, ja niby łożysko też mam nisko, ale dowiedziałam się o tym dopiero na prywatnym USG prenatalnym, a tak to gin się słowem nie odezwał, jedynie co, to się oszczędzać i unikać stresów, ale nawet nie wytłumaczył dlaczego :crazy:

Doggi, no ja też się dowiedziałam o ciąży równo w 4tc, a tu już 14, chociaż wcale nie czuję, żeby szybko leciało... Szybko to mi lipiec zleciał, nie wiem kiedy :szok:

Ja na L4 byłam raz, w 2012r, na 3 dni z powodu jelitówki :confused2:
I w sumie w nosie ich mam, jak przylezą, kiedy będę nad morzem, to się będę tłumaczyć, ale na pewno nie odpuszczę wakacji...
W pierwszej ciąży to miałam gdzieś, bo nie pracowałam, więc byłam zarejestrowana jako bezrobotna i mogłam wszystko :-p

A jutro pozbywam się Potworca!
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Idzie do przedszkola, a ja sobie w spokoju posprzątam, okna pomyję i będzie czysto na weekend
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Witam porannie :))

Nieobecna to mieliście? Nikomu nic się nie stało? Auto mocno rozbite?

Marcioszek 30 tc to może być za późno na usg 3D bo jak dziecko jest za duże to już nie ma fajnych fotek. Ja tak planuję koło 25 tc iść.

Doggi ja to bym chciała aby ktoś mojego potworka wziął na kilka dni hehe... Jak się dzisiaj czujesz?

Nulini my przedszkole dopiero od września, jeszcze miesiąc...

reklama
Nie wierzę... trzeci raz piszę tego posta jaki ze mnie tępy #*? :-P

Ogólnie w skrócie chciałam się przywitać :-P ponarzekać ze od godziny czekam na śniadanie i chyba zaraz poduszkę zjem :-D. I napisać.ze w związku z zachmurzeniem musimy zmienić plany z jeziora i namiotu na jarmark Dominika w Gdańsku :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry