• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

nieobecna, współczuję!

Laydeek, ja wczoraj na wieczór dostałam dziwnych bóli, pół nocy nie spałam. Na dole mnie właśnie tak bolało (jakbym mięśnie miała naciągnięte?zakwasy?), później mi doszedł ból jakby żołądka? i tak mnie cały dzień dziś boli w tych miejscach... na początku się martwiłam, ale może to od tego, że brzuszek rośnie? :)

Marcioszek, witaj !

reklama
To odpuszczam. Po co mi problemy. Raz że plamienie, jakby coś się stało to bym sobie nie wybaczyła bo to taki wystarany dzidziuś. jeszcze jakby potem Zus problemy robił to dodatkowy stres, tłumaczenie itd.

Ewi pewnie, lepiej dmuchać na zimne :tak: ja jestem w tym mistrzynią obecnie, naprawdę nie robię prawie nic i nigdzie nie wychodzę, przejdę może czasem 100 m...
marcioszek ja początkowo w ogóle nie mogłam patrzeć na słodkie bleeee, a przed ciążą byłam uzależniona. Teraz zjem, ale bardziej z grzeczności u kogoś.
Mowa o wypiekach, serniczkach itp. na forum w ogóle mnie nie rusza :-p na siłę może bym zjadła. Co innego kwaśne...

Marcioszek witaj i pisz śmiało...

Ewi to co, odpuszczasz wyjazd?

Dajcie spokój z tymi kontrolami. Teraz kontroluję te ciężarne co mają firmę a nie zwykłe szare żuczki :))) Poza tym jak jest chodzone to przecież mogę np. do rodziców na wieś wyjechać bo to zdrowo dla ciąży...

Mnie nikt nigdy nie kontrolował.

Aza zaliczkę już zapłaciłam ale chyba raczej nie...

LeyDeek może bardzo dużo zarabiasz i płacić nie chcą;)

Dobra a jak chce sobie do matki na wieś 4km pojechać i mnie tydzień w domu nie będzie to co?? Chyba lepiej swieżym powietrzem oddychać niż w bloku siedzieć...

reklama
To wg zusu powinnaś ich powiadomić o zmianie miejsca przebywania. Na druku L4 wpisywany jest adres miejsca pobytu chorego. Głupota straszna :)

Nie, nie zarabiam aż tak dużo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry