reklama

Styczeń 2015

Hej,

Ja wczoraj plamiłam i tak się wystraszyłam że odechciało mi się wakacji. Byłam u lekarza ale innego bo mój na urlopie i niby wszystko ok. Zaliczkę już wpłaciłam a teraz się zastanawiam.

Wiecie może jak to jest ze zwolnieniem w ciąży? Jak mam 2 że mogę chodzić to mogę sobie spokojnie gdzieś jechać? Czy mogę mieć kontrol?

reklama
Ewi- ja w żadnej ciąży nie miałam kontroli i powiem Wam, że nie znam nikogo kto by w ciąży miał, ale pewnie się zdarzają.
Trzymaj się i nie zamartwiaj :)

Marcioszek ja tez 15tc:) Hejka!

Bada suwaczek zaloze jak urodze bo po prostu boje sie wczesniej;)

Laydeek mnie tak dzgalo w pierwszej ciazy i tam baraszkowala dzidzia oraz z tego jajnika bylo zaplodnienie. Ogolnie w szpitalu innym tlumaczyli ze wszelkie klucia bez plamienia czy goraczki sa naturalne:)

Ewi moga skontrolowac:) Na naszym forum juz jedna odwiedzili. Ale to rzadkosc i zazwyczaj jak maja powod np.bardzo dlugo l4 czy wczesniej na nim przebywanie itp. Wiec spokojnie. Co do wakacji to w szpitalu zabrobili kazdej do 6mies. a wtedy i tak conajmniek cztery przerwy. Ale od nas nad morze daleko.

Sprite wakacje zaplanowane na za tydzien wiec nawet blizej nie ma sensu jechac skoro mam sie oszczedzac, szczegolnie po krwawieniu. Za to maz cos kolo domu zrobi:)

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie!
Dzisiejszy dzień sponsoruje literka D - jak do Dupy.

Pojechaliśmy z Mężem i Synem do Zakopanego odebrać Teściową i przy okazji w odwiedziny do Teścia (wyszedł ze szpitala a jest tam na koloniach z dzieciakami). Wracając do domu mieliśmy wypadek samochodowy (samochodem Teścia), na szczęście facet od razy powiedział, że to jego wina bo się zagapił - wszyscy się zatrzymywali bo przez ulicę przechodziła kura i ją puszczali. Przyjechało pogotowie, policja, bleeeeee. Padam na ryj! Jutro będę Was nadrabiać. Dobrej nocy! :*

Tasia, SERNICZEK!!! O rany, daj troche... Ale bym zjadła, z rodzynami... No jeszcze 3 bit, UDUSZĘ!!! Doggi, robimy najazd? :-D

jezyk, jeszcze za uszkiem mogę podrapać :-D

Marcioszek,
tak, mnie. Odrzuca mnie od słodyczy. Zjem, ale nie tyle, co przed ciążą.

agulqa, daj Ty se siana z Afryką, w ciąży jesteś, myśl o sobie i Roberciku ;-)

Ewi
, któraś na forum tu miała kontrolę, ale sama się zastanawiam, jak to jest, bo chcę jechać w drugiej połowie sierpnia...

Dzięki za odpowiedź, ja już mam mętlik w głowie. Myślałam że tylko w przypadku chory musi leżeć czyli z 1 sprawdzają itd. W sumie to absurd by był jakbym miała codziennie na noc wracać, jak mogę chodzić to co ich obchodzi gdzie chodzę i odpoczywam.

Marcioszek, witaj!

Tasia, gratki dla córci! Oby tak dalej!
U nas w dzień już tylko nocnik, no czasem nie zdąży :P
Serniczek... Kobieto, męczysz ciężarne :-D aaaaaaaaaaa

Kasiekz gratki ruchów :) :)

reklama
Ewi to jest tak, że jeśli nie zastaną Cię w domu to zostawiają kartkę i musisz wtedy sama się do nich udać. Jesli wyjedziesz na 2 tyg to może być lipa. Ale tak jak dziewczyny piszą... ciężarne rzadko kontrolują.

Ten sernik to na pocieszenie, z chęcią zamieniłabym się na te pierogi z jagodami Agulqi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry