reklama

Styczeń 2015

Już trzeci raz próbuje was nadrobić!!! Obiecuję że chociaż trochę postaram się wieczorem;)

Chcę jedynie poinformować, że zaczęłam czuć ruchy dzidzi...normalnie wypiłam kawę, a tam po 15min. dziki szał aż się przestraszyłam!

aza też mam namiocik taki, ale w damskim wydaniu;) Super są!

I mam zakaz wyjazdu nad morze, a więc z drugich wakacji nici:/

reklama
jezyk nie mow nic o jedzeniu! rekord pobity. na sniadanie dwa kawalki chleba, pozniej kilka nieduzych papierowek, zupka kalafiorowa, 6 pierogow z jagodami i smietana, po dwoch h jak sie obudzilam znow 6 pierogow z jagodami i smietana, teraz mcflurry z lionem i toffi, frytki i cheesburger!!! AAAAAA nie moge sie ruszac taka gruba jestem ;p

moje dzieci frytki wcinają,ale poszłam na łatwizne kupiłam karbowane w Biedrze :-D na razie zjadłam 3,ale znając życie dojem za Mikołaja

jezyk dobrze,ze humor lepszy :-)

kasiekz ​to fajnie z tymi ruchami ,a czemu nie masz suwaczka?

Ja dzis pizza. Niestety przyplątało się jakieś choróbsko i nie mam na nic sił.

Dziewczyny, czy miewacie kłucia po bokach w podbrzuszu??? Dzis strasznie mnie kłuje z prawej strony. Tam tez ulokowała się dzidzia. Ból bardzo nieprzyjemny :-(

LayDeeK, ja mam takie kłucia, próbuje wtedy zmienić pozycję i czasami pomaga, czasami nie.

kasiekz, szkoda wakacji, ale podróż w samochodem tyle km w jednej pozycji to faktycznie jest przeciwwskazanie. może gdzieś bliżej wyjedź.

ja dziś 3 razy leczo (ale takie bez kiełbasy :-D) wpierdzielałam, a zaczęłam o godz 7:10 przed wyjściem do pracy :szok:. jeszcze mi zostało, więc jutro pewnie ten sam scenariusz będzie :tak:

reklama
Cześć dziewczyny,
Mam nadzieję, że mnie jeszcze przyjmiecie do swojego grona.
Mam na imię Marta jestem w 15 tygodniu ciąży, termin mam przewidziany na 22 stycznia 2015.
Od dzisiaj jestem na L4 więc postaram się regularnie tu zaglądać.
Pozdrawiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry