reklama

Styczeń 2015

AZA dziś fizycznie dobrze ale psychicznie wykończona ;) dziękuję ze pytasz tylko cały czas to kolano boli raz mocniej raz mniej ale boli cały czas w sumie

reklama
Witajcie z rana :-)
A u mnie nadal duszno i gorąco, a jeszcze tak źle sypiam, że pół nocy potrafię się przewracać z boku na bok. Dziś dla odmiany w lewą stopę było mi gorąco :confused2:

marcioszek fajnie ze piszesz o tym ginie, 4d jeszcze lepsza pamiatka chyba i cena przystepna a anawet dobra bym rzekla ;p masz namiary jakies na tego wasilewskiego by sie do niego zarejestrowac?

zjadlam na sniadanie mleko z platkami i jakos mi niedobrze a taka ochote mialam :(

Hej dziewczyny.

Ja tylko napiszę z własnego doświadczenia, że w ciąży z Mikołajem jak zapytałam czy mogę wyjechać na trochę to mi moja gin powiedziała, że za mnie świecić oczami nie będzie jeśli mnie skontrolują. Ale wtedy dostawałam takie grosze, że nikt przez całą ciążę się do mnie nie pofatygował.

Wreszcie lżejsze powietrze. U nas też w nocy padało i się tak mniej parno zrobiło.

marcioszek, witaj. Im nas więcej tym weselej.

Doggi, co tam z tym kolanem?

nieobecna
, dobrze że jesteście cali...

No u nas przedszkole też od września, ale to nawet lepiej bo Cypek i tak by nie chodził, no bo brat w domu, a on w przedszkolu, to by się nakrzyczał od rana :D

Ja chyba też plany pozmieniam. Miałam jechać do mamy po niedzieli, ale chyba pojadę jutro lub w sobotę. Myślę, że pogaduszki z przyjaciółkami dobrze mi zrobią:)

W sprawie kontroli dodam jeszcze, że najczęściej kontrolują te ciężarne które pracują u rodziny, lub pracują bardzo krótko w danym miejscu. Bo tu boją się największych przekrętów.

A w rzeczywistości nigdy nic nie wiadomo i każda musi sama zdecydować czy wyjeżdża gdzieś czy nie.

AZA, my też na dobre dopiero od września, ale teraz od 1 sierpnia przez 2 tygodnie akurat nasze przedszkole ma dyżur, więc Młoda przed wczasami sobie pochodzi :-D

femme, a jak po Sunrise???

McPearl, ja tam nawet ginowi nie będę mówić, że wyjeżdżam, chyba, że mi termin wizyty wyznaczy w terminie wczasów :-D

Cholera, specjalnie rok pracowałam przed zajściem w ciążę, żeby nie było podejrzeń, a i tak się człowiek musi denerwować :crazy:
No ale liczę, że za te śmieszne grosze, które będę z ZUSu dostawać, to nie będzie im się chciało jechać na kontrolę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry