reklama

Styczeń 2015

doggi to faktycznie ciezko masz...

marcioszek ja nie mam pojecia, w bydgoszczy nawet nie szukalam bo stwierdzilam ze nawet jak darmo bedzie to paliwo mnie wyniesie wiecej niz tu w inie

reklama
Ale mi się dziś nic nie chce....
Siedzę i mnie wszystko drażni. I to beznadziejne uczucie, jakby mi dłonie i stopy miało rozsadzić. Nie są jakoś mega napuchnięte, ale czuć takie napompowanie... Niech no mężu wróci to będę moczyć :-D

laydeek duża ta anemia? Bierz się za warzywka :tak:

LayDeeK, oj... Na pewno gin coś zaradzi :tak:

Doggi, z moim psem jeszcze taki problem, że szczeka jak powalony :baffled: Drze mordę całe dnie i noce :baffled: Ale ma dopiero rok, może jeszcze dojrzeje...

Ale mnie wzielo dzis na slodkie. Masakra :-P zjadlam kilka pierniczkow i twixa i nie zaspokoilam glodu :-(

Nooogi bola strasznie, w ogolw dzis od zmiany pogody mi srednio. Niby chlodniej ale przez to glowa pobolewa i cialo jak z waty :-(

Nie rób smaka :-D Jak czytam opisywane porcje to nie wierzę, nie najadłabym się :-D Ale ja zawsze raczej pochłaniałam jak wieloryb (6 pierogów to nie obiad!), na szczęście nie wyglądałam jak on hehehe
Dziś za to nie mam na nic smaka, albo jeszcze nie odkryłam co tu zjeść... Patrze na to co mam i odechciewa mi się jeść.
Gdzież ten chłop, poleżałabym... :rofl2:

reklama
Megami zjadlam zupe i 6 pierogow i pozniej drugie 6 :-P na swieta jak sa z kapusta i grzybami to umiem zjesc na raz ok 12 :-P
A teraz tez leze glodna zle nie wkem co zjesc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry