reklama

Styczeń 2015

bada znam ból, tak liczyłam na ochłodzenie ... a tu zawroty glowy i "słabość" się utrzymały, do tego doszedł ból głowy związany ze spadającym ciśnieniem :crazy: jak kac morderca bez serca normalnie. Dobrze że bobas się dobrze czuje, bo fika coraz wyraźniej :)

Trzylatek wyeksmitowany do dziadków, będzie dopiero ok 18 :)

reklama
A mnie dzisiaj po raz pierwszy od początku ciąży pokonał ból głowy...musiałam wziąć tabletkę, nawet kawy nie pomogły. Mam nadzieję, że ta pogoda się jakoś ustabilizuje bo ciężko tak normalnie funkcjonować i chodzić do pracy.
Moja mała jest u dziadków od niedzielnego popołudnia, wraca dopiero jutro. Ale się strasznie stęskniłam, chociaż fajnie mieć trochę spokoju w domu:-)

jezyk ja po nocach to chodzę tylko sikać :-D:-D:-D
bada uporczywie powtarzane zdanie w trakcie zabawy "Mamusiu pobawimy sięęęęęęęęęę?!?!?!?" chyba by mnie dziś złamało :-D

Oj też bym chciała odpocząć sobie.
Niestety nie mam jak ani gdzie :-(
Mąż rozkręcał szafę na przedpokoju i u nas wszystkie ciuchy są porozwalane, a później malował ścianę za szafą, bo mi amarant zbrzydł.
Dzieciaki szaleją, młoda ciągle coś chce...
Ehh ja nie wiem jak to jest, że Tymek jest młodszy i sam sobą potrafi się zająć, a ona taka duża i ciągle tylko mama i tata i chce to, chce tamto, poszukaj mi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry