reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja wczoraj się martwilam ze od dwóch dni cisza to na wieczór tak się dzidzia wiercila ze zasnąć nie mogłam :-P kopniakow nie czuje ale normalnie czuje ja w środku dziwne uczucie nie do opisania przypomniała mi się Nina w brzuchu :-P

U mnie też są dwa ekrany jeden dla lekarza jeden dla pacjentki nie sądziłam że może być inaczej :sorry:

Sprite to niezły dzień masz za sobą dobrze ze chociaż koniec udany :-P

Sencha 3maj się ;-)

Lepsze forum od bb? Nie może być :-D :-D :-P

Dobra trzeba wstawać robić śniadanie ;-) na 13:30 jadę po tę wyniki z Prenatalnych wiec 3mać kciuki no i ma być jakaś konsultacja wiec 3mać kciuki żeby mi usg zrobił :-P :-)

alecta, ja mam najpierw fotel, a później leżankę i USG :tak:

AZA, ja ruchów nie czuję, więc dopiero bym schizowała, ale też się boję, jak się z Młodą wygłupiam, żeby mnie gdzieś nie kopnęła :zawstydzona/y:

femme, ja z podwójnym ekranem spotkałam się tylko dwa razy...

Chyba idę zaraz spać, normalnie ledwo na oczy widzę, pogoda obleśna :baffled:

Hej, my wczoraj wrocilismy wieczorem od rodziny z pod W-wy a w pt jedziemy do tesciow takze dalej non stop w rozjazdach. Mysle czy by nie wyslac meza z Jasiem samego a ja bym dojechala pociagiem w pon rano bo kurcze chetnie bym odpoczela chociaz 2-3 dni. Tak to maz w pracy ciagle a ja caly dzien z mlodym a on ma nadmiar energii i czuje sie zmeczona na maksa ostatnio...

Moj gin ma usg z ekranem tylko dla lekarza. Podwojny ekran maja tam gdzie robilam usg w 12 tyg i gdzie bede miala polowkowe.

Ja czuje czasami takie wiercenie sie dzidzi w brzuchu ale slabo bardzo, lozysko mam z przodu wiec nie spodziewam sie jakis szalonych kopniakow.

reklama
Miłego ciążóweczki :-) u mnie pogoda ładna słońce bez deszczu i upału ,wczoraj tak samo,ale wieczory to już takie zimne,że szok
Ja czuje ruchy coraz częściej i wyraźniej co mnie cieszy ogromnie ,łożysko też na przedniej ścianie czego dowiedziałam się na prywatnej wizycie,
U mojego gina ekran usg jest przed moimi oczami,a czy on ma drugi nie pamiętam ,a u tego za kase są na pewno dwa
Idę się podciągnoć na urodzie i do miasta,bo umówiłam się z mamą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry