reklama

Styczeń 2015

Agulqa, gratulacje!

My teraz tez szukamy domu do kupienie, ale poki co jest lipa. Chyba bedziemy musieli cos kupic na zadupiu, bo lepsze to niz w Jakiejs kiepskiej dzuelnicy. No I drugs sprawa to wyrobic sie z remontami zanim sie urodzi dziec :)

reklama
Jakoś dzisiaj weny nie miałam na bb i juz takie zaległości :-P

Sikam jak nienormalna co wstanę to idę siku :-o

Agulqa super wieści gratuluję! :-)

Co do jedzenia ja dzisiaj cały gar gulaszu z łopatki zrobiłam będzie na 3 dni :-P

Polecicie jakaś dobra komedie? :-) tylko taka z tego roku bo starszych większość widziałam (pracowałam w wypożyczalni to się naogladalam :-D)

indi, kasiek, femme dzieki :)

jutro od rana siadam i szukam chyba jakiegos gina, teraz znowu mne jakies podly nastoj i watpliwosci ogarnely. chce isc na usg i uslyszec ze dziecko jest zdrowe

Agulqa mnie też czeka szukanie nowego gina albo dojazdy do mojego 40km :-/ bo rezygnuje od września ponoć z naszej przychodni -_-

W ogóle to tak jak mi nic w cycki nie było to teraz po luteinie chyba takie wrażliwe i żyly wyszły nagle

Ostatnia edycja:
Agulqa jeśli chcesz szukać w Toruniu to polecam dr Stankiewicza w Matopacie. Ja w poprzedniej ciąży byłam tylko na połówkowym u niego, ale naprawdę badał i mówił cały czas. No i ma dwa ekrany, jeden swój a drugi monitor jest naprzeciw leżanki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry