• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa, gratulacje!

My teraz tez szukamy domu do kupienie, ale poki co jest lipa. Chyba bedziemy musieli cos kupic na zadupiu, bo lepsze to niz w Jakiejs kiepskiej dzuelnicy. No I drugs sprawa to wyrobic sie z remontami zanim sie urodzi dziec :)

reklama
Jakoś dzisiaj weny nie miałam na bb i juz takie zaległości :-P

Sikam jak nienormalna co wstanę to idę siku :-o

Agulqa super wieści gratuluję! :-)

Co do jedzenia ja dzisiaj cały gar gulaszu z łopatki zrobiłam będzie na 3 dni :-P

Polecicie jakaś dobra komedie? :-) tylko taka z tego roku bo starszych większość widziałam (pracowałam w wypożyczalni to się naogladalam :-D)

indi, kasiek, femme dzieki :)

jutro od rana siadam i szukam chyba jakiegos gina, teraz znowu mne jakies podly nastoj i watpliwosci ogarnely. chce isc na usg i uslyszec ze dziecko jest zdrowe

Agulqa mnie też czeka szukanie nowego gina albo dojazdy do mojego 40km :-/ bo rezygnuje od września ponoć z naszej przychodni -_-

W ogóle to tak jak mi nic w cycki nie było to teraz po luteinie chyba takie wrażliwe i żyly wyszły nagle

Ostatnia edycja:
Agulqa jeśli chcesz szukać w Toruniu to polecam dr Stankiewicza w Matopacie. Ja w poprzedniej ciąży byłam tylko na połówkowym u niego, ale naprawdę badał i mówił cały czas. No i ma dwa ekrany, jeden swój a drugi monitor jest naprzeciw leżanki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry