reklama

Styczeń 2015

reklama
jezyk, i do maczania biszkoptu krem ze śmietany i białej czekolady :-D

agulqa, z Tosią cierpiałam na śpiączkę ciążową i po porodzie nie wiedziałam, co to nieprzespane nocki :-D

Ech, no i z tego gadania zjadłam budyń czekoladowy :baffled:

Moja radość nie ma dzisiaj końca, byłam dziś ostatni dzień w pracy, od jutra mam urlop:-)
Idę jutro na usg połówkowe i mam nadzieję, że z Fasoliną wszystko ok i lekarz zgodzi się na wyjazd wakacyjny w poniedziałek do Macedonii, a po urlopie zaczynam piękne lenistwo, bo w końcu idę na L4.
Chyba nic ani nikt nie jest w stanie popsuć mi dziś humoru :-)

Susel hejka!

Agulqa ja mam dulatke i codziennie ide z nią na 2godz. drzemke:)

U mnie makaron ze szpinakiem feta i suszonymi pomidorami:)

Ja tez mam to szczescie co nulini i nie wiem co to nieprzespane noce. Zobaczymy jak teraz bedzie:)

Goferek, super. No i jutro połówkowe :szok: Szał

A ja właśnie czekam na moje roladki schabowe :tak: Duszą się... Mąż polazł na piwko gdzieś. A niech ma, raz na ruski rok mu się należy.
Przydałby mi się ogród...................... Nie mam siły wychodzić z domu, a dzieci mi zaraz mieszkanie rozniosą............. :rofl2:

reklama
A mnie taka ochota na to rafaello naszła, że wysłałam męża po zakupy i będę robić :P

Co do nocek to ja mam ogromną nadzieję, że Mańka się w braciszka wda i ładnie noce będzie przesypiała :)
Byle nie w siostre, bo z tą to masakra była - całe noce na rękach aż mi opadały...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry