reklama

Styczeń 2015

Mańka aaaaaaaaa super zdrobnienie dla Marysi! Maniusia :-D Kiedyś zastanawiałam się nad Marysią właśnie przez tą Maniusię :-D Oby się wdała w brata :P

U mnie niby pobudki były częste, ale dziecko zjadło i spało dalej. To i jakoś się "wysypiałam". Gorzej jak były atrakcje chorobowo-zębowe :no: Ryczało to i ryczało....

reklama
goferek, ale Ci dobrze :-D

alecta, poproszę adres i zaraz wbijamy na Raffaello :-D

Megami, u nas zęby bez echa, dopiero przy piątkach było trochę marudnie :-D

Ech... Spojrzałam w kalendarz i dziś mijają 4 lata odkąd sprzedałam moje najdroższe maleństwo :-(
Niby tylko samochód, a cały czas na wspomnienie płaczę...
Siedzę na Allegro i z przerażeniem patrzę, jak mało ich zostało, czy dożyję czasów, że jeszcze kiedyś kupię sobie swoje ukochane autko? :-(

Aśce wszystkie zęby szły po 4 naraz :szok: więc niestety nie było bez echa, może to dziecię, będzie spokojniejsze :tak:

Na pewno dożyjesz :-) Jakiś pasjonat zachowa dla Ciebie :-):-) Odkupisz za kosmiczną cenę :-p

Jezyk ja w zyciu nawet nie doswiadxzylam nieprzespanych nocy. To dopiero bedzie szok ;-)

Nulini ale Cie na wspomnienia wzielo ;-) ciakwe czycjampo naszum staruszku kiedys bede plakac ;-)

Agulqa- oj to doznasz lekkiego szoku:)

Nulini- na pewno chociaż jeden dla Ciebie zostanie.

Kurcze Kacper coś się skarży że go głowa boli i niedobrze mu. Temperatury nie ma. Może to ze zmęczenia, bo wstaja skoro świt nie wiem po co i teraz się dwie godziny na boisku wyszalał. No nic zobaczymy jak będzie w nocy.

ale mam ochotę na sałatkę ziemniaczaną ... tylko nie mam ochoty jechać do sklepu :-p :-D

NULINI - jaka ty sentymentalna :-p ja tak jedynie Toyotkę wspominam ;-)

GOFEREK - to teraz wypoczywaj ile się da :-D !

Femme- ja mam salatke, sąsiadka mi przyniosła, ale u nas tylko ja lubię a przyniosła jak dla pułku wojska, więc pewnie resztę jutro zje psina, bo ja już nie mieszczę.

Jezyk dlatego licze na pomoc Ł. Ja z tych co o 22 juz sie do snu ukladaja a on do 2 siedzi. Licze wiec ze przewinie bobasa, poda pod cycki i odlozy a ja nie bede rano pamietala ze karmilam. Za to ja ok 7 sie budze i szturcham Ł ze mi sie nudzi ;-)

reklama
Nulini na rafaello zapraszam jutro, bo mimo listy zakupów mój mąż zapomniał o białej czekoladzie i kupił małą kremowke zamiast dużej.
No trudno zrobię jutro :-)
I tak Ł musi jutro pojechać po paprykę do zupy z soczewicy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry