reklama

Styczeń 2015

Kasiekz Super ze będzie parka :-)

Sprite niezły twój mały z tym grzebaniem we włosach ja uwielbiam jak mi ktoś we włosach grzebie :-D

Agulqa dla mnie 7 to też środek nocy :-P wole do 2 nie spać :-P byle rano mnie nikt z łóżka nie wyganial ;-)

reklama
sprite wygnaj ja do mnie ;)
ja uwielbiam jak ktokolwiek grzebie paluchami w moich wlosach :) a Ł sie juz znudzilo ;p

femme ja moge spac do 10. w sensie o 7 troche pogadam, zrobie siusiu, zjem sniadanko i moge isc spac, ale godzina 22 przed ciaza i spalam jak dzidzius. teraz przez drzemki popoludniowe chodze spac po 23, toć to dla mnie srodek nocy ;)

kasiek super ze szansa jest na poprawe, no i parka! :)

Ja to nocny marek jestem i lubie pozno chodzic spac. Niestety od pojawienia sie Jasia nie moge bo bym na rzesach chodzila. W sumie dla mnie niewyspanie było najgorszą stroną macierzyństwa. W nocy pobudki wieczne a w dzień drzemki po 30 min to zanim sie polozylam, młody już się budził... Mam nadzieje że teraz będzie lepiej.

Ja mam jakiś napad głodu dzisiaj, poszły w ruch już czekolada, pomidory z mozzarella i chipsy. Niezla mieszanka hehe

Dziewczyny, ja lubię drapanie po plecach i codziennie powtarzam młodemu "podrap mamusię po pleckach" hahaah i drapie :D. zajebiście :-D w dzień syn, wieczorem mąż. żyć, nie umierać :rofl2:

reklama
KasiekZ super, że parka :)))))

Suseł witam wrocławiankę :))))) Z jakiej dzielnicy jesteś?

Jezyk jak mi leci urlop? Szybko.... :)))))))) Mam nadzieję, że synuś jutro będzie już się lepiej czuł...

Doggi... hallloooooo....

Żelka, Sprite fajnych macie synków :))) Mój drapie ale męża.

My sobie dziś zrobiliśmy maraton wydmowy i nogi nam wchodzą nie powiem gdzie :) Na szczęście dziś poczułam ruchy dzidzi więc ok :))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry