reklama

Styczeń 2015

Witam się!

U Nas też noc niespokojna, taka wichura z ulewą była, że myślałam że ktoś nam za oknem stoi i ze szlaucha w szyby leje ,,, nic nie było widać tylko błyski ... Uwielbiam burze, ale wczoraj czułam sie nieswojo.

Za to póki co nawet dobrze się czuję. Zapisałam się właśnie na usg połówkowe do super-hiper specjalisty ... zobaczymy (na 06.09)

Co do grzebania we wlosach też nie lubie, ale dla syna się poświęcam boon uwielbia mi włosy wyrywac garściami przy układaniu wymyślnych fryzur :P
Tasia dawaj butle tylko z wodą :tak::tak: za pare nocy młodzież skalkuluje , że sie nie opłaca budzić w nocy na jedzonko.

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini jak on mnie budzi o 2 w nocy bo film oglada albo gra to jest ok?:-P pogoda u nas tez barowa

Femme Ł dlagebo nigdy nie chxe mnie po lydkach i udach miziac bo ske jara :-P

Nulini ojjj ja tez :-P a mialas kiedys metalowy masazer do glowy? Do kupienia za grosze np w jysk. To dopiero orgazm :-D

Alecta ojjj ja tez uwielbiam u fryzjera siedzkec :-)

Tasia spróbuj patent z wodą, że jak chce butle to dostanie butle tylko zamiast mleka woda (dużo zdrowiej dla zębów). I nie wolno się poddawać i ustępować, bo maluchy są sprytne i potem Ci będzie wyła, aż dostanie. A tak 3 noce i będzie z głowy. Tylko spokój i konsekwencja może nas uratować :)

Za to kolacje może daj jakąś treściwszą np mleko z kleikiem ryżowym, czy coś, albo jakaś kaszkę manną.

Nulini ojjj ja tez :-P a mialas kiedys metalowy masazer do glowy? Do kupienia za grosze np w jysk. To dopiero orgazm :-D

Miałam, ale orgazm działał tylko za pierwszym "wsunięciem", później już mi to włosy ciągnęło :-D No i musi to "wsuwać" ktoś, samemu nie ma tego efektu :-D

Chyba idę spać...

I powiem Wam jeszcze, że moja Tosia mnie rozbraja :-D
Normalnie w kółko nadaje o Dzidziusiu, co będzie z nim robić, jak będzie go nosić, głaskać, przytulać, co dzidziuś będzie umiał, a czego nie, i najważniejsze pytanie - kiedy będzie śnieg, bo jak będzie śnieg, to będzie dzidziuś :-D
A ja się nie mogę doczekać, aż będę mieć brzuch i Młoda będzie mogła czuć kopniaki, teraz jak jej mówię, żeby się przytuliła do Gucia to mówi, że Gucio ma tam ciemno w brzuszku i na pewno śpi :-D

reklama
Czerwony kiedyś miałam, ale krótko. W sumie to ja już wszystkie kolory miałam od blondu do czarnych.
Teraz mam czekoladę, ale korci mnie żeby do blondu wrócić :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry