Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja w sumie takie pod czerwień czerwonych takich jebitnych nie miałam jeszcze i chyba nie będę miała już okazji żałuję że sobie nie zrobiłam jak wracałam do ciemnych z blondu
Zelka no mowie to moje oczy takie dziwne zależy od światła i pory roku mam niebieskie szare albo zielonawe ale w studiu jak zdjęcia robie to zawsze są niebieskie ;-)
Witam dziewczyny :-)
Co do farbowania ja też nie mam ani weny ani ochoty.
Niestety przymus zewnętrzny jest.
Za tydzień mamy wesele i niestety bez farbowania się nie obędzie.
U mnie już za dużo siwych Już się nawet umówiłam do fryzjerki a nie byłam u niej od Wielkanocy ...
Hejka witam wszystkie mamuśki z pracy.
AZA777- mieszkamy na Nowym Dworze, fajna dzielnica- a Ty też jesteś z Wrocka?
Kupiłam wczoraj wózek- napiszę w odpowiednim wątku. Potem pooglądałam sport w domu o poszłam spać. Przed 7 pobudka i do pracy. Na zwolnienie idę dopiero za 2 miesiące więc jeszcze trochę.
Nieprzespane noce mam do dzisiaj, ale raczej sporadyczne. Starsza córka zaczęła przesypiać noce bez karmienia jak miała 7 tygodni więc było super. Potem pobudki się zdarzały przez ząbkowaniu i chorobach. Teraz czasami też ale na zasadzie- mama, ja chce pić, siku, gorąco mi itp. DO tego mamy kota który też czasami w nocy buszuje i często miauczy o 5 rano. Oczywiście tylko mnie to budzi...