reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny a mi ta ciąża chyba na mózg padła. Przyszły właśnie książki i siedze i ogladam i aż się poplakalam. Mój synek idzie do trzeciej klasy, a ja będę na niego czekała jak wróci do domu i będziemy razem robić lekcje. No szok

reklama
witam;-)
dawno nie pisalam, ale czytalam;-) caly czas mam gosci, wiec nie wypada troche;-) jeszcze jakies 2 tyg i powinnam miec spokoj;-);-)

famme bardzo ladnie ci w tym czerwonym:-) ja tydz temu (z wiecznie ciemnych wlosow) zafarbowalam sie na blond i narazie moze byc;-)

pogoda umnie tez lipna,ale czy w nocy padalo to nie mam pojecia, bo padlam juz o 21:szok: i kolo 10 wstalam nie wiedzac co i jak:-D:-D

a za godz ide z chrzesniakiem do kina na "Jak wytresowac smoka 2";-);-)

milego dzionka:-)

JEZYK - ja pewnie się poryczę na rozpoczęciu roku ...nie do wiary moje dziecko idzie do szkoły szok :no: :-p

SUSEŁ - a praca chociaż lekka ? ;-)

AOB - właśnie się zastanawiałam gdzie jesteś ;-) koniecznie pokaż zmianę ! :-)

Jak mi się spać chce :-(

Suseł im wcześniej się powie tym lepiej, dziecko ma czas się oswoić z tematem.
A mówisz chyba normalnie, że dzidziuś w brzuszku zamieszkał i rośnie teraz sobie i po świętach się do Was do domu wprowadzi ... czy jakoś tak, no zależy ile córa ma lat.
Mój trzylatek jest np tak dumny że będzie bratem, a właściwe już jest, że chodzi i opowiada wszystkim, że jest "stalszym blatem!!" strasznie to budujące jest :-D

jezyk ta ciaża to i mi się rzuciła, ja jak zdjecia cudzych dzieci widze to becze jak bóbr, albo jak ktoś wrzuci jakiś filmik z maluszkami na fb, a co dopiero przy własnym doroslaku tzrecioklasiście i komuniście - bo chyba teraz w 3 kl jest kounia?

Ostatnia edycja:
Susel podziwiam ze dajesz rade jeszcze w pracy :-)

Jezyk duzy chlopak :-) moj mlody w tym roku do drugiej idzie. A dopiero co mama miala taki brzuch jak ja teraz :-P

Femme ja juz po pierwszej drzemce ;-)

A ja sie pochwale ze wxzoraj dostalam pierwszego kopniaka od synka. Delikatny bo delikatny, ale zawsze kopniak a nie samo plywanie :-)

femme, jakie Ty masz boskie oczy Małpo jedna! Normalnie marzenie moje, taki kształt :-D

yggam, ja to siwa jak gołąb :baffled: Na czubku głowy normalnie zima...

Suseł, łoooo, Tosia to od początku wie... A widzę, że dzieci mamy w podobnym wieku. Po prostu jej powiedzieliśmy, że będzie w domu mały dzidziuś, pokazywaliśmy reklamy z dzidziusiami, że takiego będziemy mieć, że teraz jest u mamusi w brzuszku i sobie rośnie, a jak będzie śnieg, to już będzie z nami w domku. No i że będzie chłopczyk, mały braciszek, a Tosia będzie siostrzyczką :tak: Strasznie się cieszy :-D

jezyk, ja na każdej akademii ryczę :-D

reklama
Witam ;) Jutro wolne, mężuś w domu :-D W ogóle zastanawiam się czy pamięta, że w niedzielę mam urodziny :confused:

Moje dziewczyny jeszcze nie wiedzą o rodzeństwie :zawstydzona/y: Ale to kwestia czasu. Brzuszek już widać, to i łatwo będzie im zrozumieć. Nie chciałam za wcześnie mówić i jakoś mi zeszło hehe.
Ja mam problemy z zasypianiem. Duszno mi, w nocy otwieram balkon a tu jak nie huknie - burza :-D Co zaczęło mocniej padać to zamykałam, robiło się duszno - otwierałam i tak w kółko :baffled: Dziecko już ma wieczorny rytuał fikania i kopania mamusi. Powolutku czuć na powierzchni, ale to chyba bardziej ja czuje, bo wiem kiedy w środku kopie ;-) No i to też w zasypianiu nie pomaga :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry