reklama

Styczeń 2015

alecta, u nas tak samo, jak Młoda opowiada, że jedziemy na wakacje, to mówi że jedzie mamunia, tatuś, Tosia i Gucio :-D

Właśnie się popłakałam rzewnymi łzami ze śmiechu :-D:-D:-D
Puściłam mężowi piosenki, które nagram sobie na płytkę do samochodu na podróż, załamał się chłopina i stwierdził tylko "kur*wa nie jadę" :-D:-D:-D
On zapalony miłośnik rapu, hip-hopu, a ja mu disco polo nagram, takie hiciory jak D-Bomb, Junior&Long, Akcent :-D:-D:-D
A dla mnie to najlepsza muza na wakacje! :-D

reklama
jezyk, u nas też radio króluje, ale w nocy czasem są przerwy w muzyce, tylko puszczają gadaninę, a ja nie cierpię gadania w radio :-D

femme, bo ja to mogę słuchać wszystkiego, a mój mąż się zamknął tylko na rap :-D I się dogadać nie możemy :-D Muszę jeszcze jakieś Manieczki zarzucić :-D

Powiem Wam że ostatnio jak jechalismy to nawet radio uciszalismy bo jakoś tak całą drogę gadalismy.

Mam nadzieje że Doggi tworzy nową kiecke i dlatego do nas nie zagląda. Chociaż jako moderator powinna się bardziej nami interesować :P

Czesc Dziewczyny :-) moge do Was sie przylaczyc? mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda, bo Wy bardzo juz wkrecone:-)
Staram sie nadrobic zaleglosci, ale duuuuzzzooo tego:-)
Termin porodu mam na 17 stycznia.

Jest to moja druga ciaza' w styniu tego roku w 26 tyg. urodzilam martwa coreczke z nieznanych przyczyn zmarla w moim brzuszku:-(

Teraz jestem w ciazy blizniaczej:-) :-) biore luteine , clexane i siedze od drugiego mieaiaca na zwolnieniu, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:-) chociaz nerwy mam straszne:-\

nulini a ja za to bardzo chetnie bym z Toba pojechala ;p z Ł stwierdzilismy ze jednak male wesele bedzie, DJ i praktycznie samo discopolo ;p rodzinka nas wysmieje pewnie, ale my za to wybawimy sie najlepiej pod sloncem ;)

u mnie tez okna pootwierane, ja wole sie przykryc lub ubrac niz nie miec czym oddychac. i moje dziecko tez bede wolala ubrac cieplej niz w duchocie trzymac ;p

stokrotka witaj :) trzymam kciuki by bylo wszystko ok, ale juz teraz musi byc :) i mamy pierwsze blizniaki u siebie :) super!

Ostatnia edycja:
Stokrotka witamy. Już dawno mówiłyśmy, że nie mamy bliźniaków no i proszę. Wychodzi na to że czekałyśmy na Ciebie:-D

A co do nadrabiania... jest ciężko, ja gdy nie mam czasu to czytam kilka stron wstecz i odpuszczam bo nie da rady.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry