reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka- mamy wątek przepisowy, popatrz dobrze i znajdziesz:)
A wiesz już co masz w brzuszku?

My też po obiedzie i też dzisiaj się niemrawo czuję. Brzuch mi twardnieje.

Czesc Dziewczyny :-) moge do Was sie przylaczyc? mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda, bo Wy bardzo juz wkrecone:-)
Staram sie nadrobic zaleglosci, ale duuuuzzzooo tego:-)
Termin porodu mam na 17 stycznia.

Jest to moja druga ciaza' w styniu tego roku w 26 tyg. urodzilam martwa coreczke z nieznanych przyczyn zmarla w moim brzuszku:-(

Teraz jestem w ciazy blizniaczej:-) :-) biore luteine , clexane i siedze od drugiego mieaiaca na zwolnieniu, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:-) chociaz nerwy mam straszne:-\

Witamy i zapraszamy ! :-) bardzo współczuje straty w dodatku takiej niewyjaśnionej :-(... teraz będzie dobrze :-) i do tego podwójnie wow ! :-):-D

Hej

Żyje, mam depresję, nienawidzę świata... Z dzieckiem ok byłam dziś u lekarza wszystko ok, leki dalej mam brać i leżeć i zrobić usg nerek żeby sprawdzić czy nie mam kamieni czy piasku bo wtedy kolki będą wracać...

Wrócę jak mi minie nienawiść do świata....

Nie dobrze... mam nadzieje że chęci do świata i do nas szybko wrócą ;-) 3maj się ! powtarzaj "życie jest piękne" :-D ponoć słowa mają magiczną moc ;-)

My już po obiadku.
Nie chcę się chwalić, ale zupa z soczewicy mi dziś wyjątkowo dobra wyszła.

Nigdy nie jadłam takiej zupy :cool2:

Ja zjadłam budyń czekoladowy z bananem ale to jednak nie było "to" :dry: :-p

Nulini tez lubie taka muze; p

Stokrotka witaj! Wspolczuje straty, teraz podwojne szczescie:)

Alecta u mnie tez dzis zupa soczewicowa - kochamy:)

Ostatnia edycja:
alecta, mój mąż kiedyś słuchał absolutnie każdej muzyki, a teraz mu się powaliło i tylko rap, dlatego trochę na złość nagrywam takie hiciory :-D

jezyk, my też gadamy, ale jednak staramy się Młodej nie obudzić, poza tym jak ja prowadzę, to mąż jest obrażony i się do mnie nie odzywa, więc chociaż muzyczki sobie posłucham :-D

Stokrotka, hurraaaa, nasze pierwsze bliźniaki!!! :-D Ale super!!! :-D

agulqa,
spoko, miejsce mamy, skąd Cię odebrać? :-D Ja na weselach i zakrapianych imprezach uwielbiam disco polo, najlepiej się przy tym tańczy! :-D

Doggi, popieram jezyk, zaraz Ci głupoty z głowy wybijemy!!!

alecta,
Ty się tu mężem nie wykręcaj, nie robisz Raffaello, bo się boisz, że Ci 10 bab najazd na chatę zrobi!

femme, czyli co, dalej kombinujemy, na co mamy ochotę ;-)

Nulini to obrazanie u Was za to kto prowadzi doprowadza mnie do szalu :-D czyt zazdroszcze bo u nas nie ma mozliwosci takiej klotni :-/ ale Ł cos wspomnial wczoraj ze jak juz we wrzesnij firma ruszy itp i zalatwi z tym formalnosci to ruszy z prawkiem. OBY!!!
Najlepiej z Inowroclawia ;-) po drodze o kawke i jeziorko zachaczycie ;-)

Ojjj dziec dostal nalesnika i sie wiercic zaczal ;-)

udalo sie znalazlam przepisnik:-) rzucilam okiem rowniez na inne watki:-)

dzieki za mile powitanie:-) !!

ale u Was sie duzo dzieje:-) fajnie

Jezyk jeszcze nie wiem, za tydzien ide do lekarza moze cos powie:-) ale to ciaza dwujajowa wiec wszystkie kombinacje dozwolone:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry