Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Megami, ale na rafaello czy na soczewice?
Na zupkę, ale na rafaello też nie pogardzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megami, ale na rafaello czy na soczewice?

Czesc Dziewczyny :-) moge do Was sie przylaczyc? mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda, bo Wy bardzo juz wkrecone:-)
Staram sie nadrobic zaleglosci, ale duuuuzzzooo tego:-)
Termin porodu mam na 17 stycznia.
Jest to moja druga ciaza' w styniu tego roku w 26 tyg. urodzilam martwa coreczke z nieznanych przyczyn zmarla w moim brzuszku:-(
Teraz jestem w ciazy blizniaczej:-) :-) biore luteine , clexane i siedze od drugiego mieaiaca na zwolnieniu, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:-) chociaz nerwy mam straszne:-\
Hej
Żyje, mam depresję, nienawidzę świata... Z dzieckiem ok byłam dziś u lekarza wszystko ok, leki dalej mam brać i leżeć i zrobić usg nerek żeby sprawdzić czy nie mam kamieni czy piasku bo wtedy kolki będą wracać...
Wrócę jak mi minie nienawiść do świata....
ponoć słowa mają magiczną moc ;-) My już po obiadku.
Nie chcę się chwalić, ale zupa z soczewicy mi dziś wyjątkowo dobra wyszła.

Ale super!!! 
Ja na weselach i zakrapianych imprezach uwielbiam disco polo, najlepiej się przy tym tańczy! 
czyt zazdroszcze bo u nas nie ma mozliwosci takiej klotni :-/ ale Ł cos wspomnial wczoraj ze jak juz we wrzesnij firma ruszy itp i zalatwi z tym formalnosci to ruszy z prawkiem. OBY!!!