reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny ja czytam wasze wpisy to mi w brzuchu burczy na max:-) ja jeszcze z pol godziny musze na obiad poczekac dzisiaj zrobilam tortile na ostro z mieskiem mielonym i fasolka i kukurydza:-)

Czuje sie ogolnie spo tylko brzuch mnie ciagnie z kazdej strony nawet w srodku :-) ale mam muz dosc spory brzuszek jak wroci moj to wrzuce zdjecie:-) a i cis mi wlasie krew z nosa poleciala, ale to normalne w ciazy :-)

Ja tez mysle ze teraz bedzie juz wszystko super:-) :-) musi

Stokrotka witaj :)
Ja też "jadę" na clexane i luteinie. Też w styczniu straciłam maleństwo. Wcześniej w maju rok temu. Przyczyny nie znaleziono. Póki co jest wszystko dobrze i wierzę w to, że bedzie tak do samego końca :)))))
no i tego sie musimy trzymac:-) !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
https://www.facebook.com/photo.php?v=659550877475027

A ja się podniecam że moja prawie 6 latka nauczyła się utrzymywać na powierzchni bo tego jeszcze pływaniem nazwać nie można :-D :-D

NULINI - zjadłam prażynki i powiem Ci że zrobiły mi całkiem dobrze :-D :-p

STOKROTKA - oj się dzieje aż ciężko nadążyć :-p a skąd jesteś i ile masz lat zdradzisz ? ;-)

ALECTA - jakbym czytała o swoim ...nie lubię z nim jeździć :sorry2:

Ja chyba na obiad tą sałatkę co wczoraj zrobiłam zjem :-p jakoś nie chce mi się nic robić i nawet nie wiem co bym chciała zjeść :dry:

agulqa, to może pancakesy walnęłaś :-D

Stokrotka, bo my tu przez 80% czasu gadamy o żarciu :-D:-D:-D

femme, SZOK! :szok: Moja Tosia pływa fajnie, ale tylko z rękawkami... Za to i na brzuszku i na plecach ;-) Prażynki powiadasz... Nieeee, to nie to :-(

Stokrotka witaj, gratuluję bliźniaków :-)

U mnie dzisiaj klopsiki w sosie koperkowym na obiad, ale apetyty mam dzisiaj co chwilę na coś innego.

Jak ja bym chciała mieć prawko, niestety skończyła się kasa odłożona na egzaminy :-( A przez to, że mnie strasznie każdy egzamin stresuje trochę ich było. No cóż :-(

Idę teraz poszukać wątku z przepisami :-)

W końcu mąż na zakupy pojechał :P
Uczciliśmy to z dzieciakami i zrobiłam popcorn hehe
Przepis na zupe już wrzuciłam do odpowiedniego wątku :)

Moja Nikola pływa w rękawkach i w kółku.
Jak byliśmy w Suścu na basenie to namawiałam ją żeby weszła ze mną do głębokiego basenu, ale się bała.
Tzn raz weszła, ale nie pasowało jej, że włosy się jej zamoczyły, bo ona nie lubi jak jej się moczą i wróciła po kółko :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry