reklama

Styczeń 2015

Marcioszek, dla mnie każdy egzamin to dramat, tak się denerwuję, że albo wszystko zapominam, albo robię źle :baffled:

alecta, my nigdy kółka nawet nie mieliśmy ;-) Za to Tosia tylko na głęboki chce, na pływalni brodzik omija szerokim łukiem, dlatego musimy wybierać takie godziny, żeby nie przeszkadzało pływającym dorosłym dziecko w rękawkach...

femme, ja to chcę Młodą na naukę pływania wysłać, tylko nie wiem, czy u nas jest od 5 czy od 6 lat...

Energia mnie rozpiera, a dalej nie wiem, co zjeść...

reklama
emilchen, nie panikuj, nieobecna też się nie odzywa, po prostu niektóre mają zajęcia w wakacje i forum schodzi na dalszy plan ;-) Po co się negatywnie nakręcać, o Doggi też się martwiłyście, a ona ma po prostu gorsze dni i nie chce nam truć :tak:

Jesienią i zimą pewnie będzie oblężenie.

A ja tam bym chciała żeby ktoś się o mnie martwił gdy zniknę :) Mimo że nieobecna pisała coś że będzie rzadziej to i tak martwię się o nią i o całą resztę, która się nie odzywa :) :tak:

Wiem, że przy dziecku prawko bardzo by się przydało. Mój instruktor mówi, że powinnam zdać bez problemu ale mnie tak stres zżera, że robię strasznie głupie błędy :-(

Przejrzałam inne styczniowe wątki :-)

alecta co do zupy z soczewicy jadłam tylko tę z Green Waya, musiałabym kiedyś sama zrobić.

Jak mój małżon wróci z pracy poproszę by zrobił mi zdjęcie brzuszka i wrzucę w odpowiedni wątek. Jutro zaczynam 18 t.c. więc wg książki "W oczekiwaniu na dziecko" zaczynam 5 miesiąc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry