• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Marcioszek, dla mnie każdy egzamin to dramat, tak się denerwuję, że albo wszystko zapominam, albo robię źle :baffled:

alecta, my nigdy kółka nawet nie mieliśmy ;-) Za to Tosia tylko na głęboki chce, na pływalni brodzik omija szerokim łukiem, dlatego musimy wybierać takie godziny, żeby nie przeszkadzało pływającym dorosłym dziecko w rękawkach...

femme, ja to chcę Młodą na naukę pływania wysłać, tylko nie wiem, czy u nas jest od 5 czy od 6 lat...

Energia mnie rozpiera, a dalej nie wiem, co zjeść...

reklama
emilchen, nie panikuj, nieobecna też się nie odzywa, po prostu niektóre mają zajęcia w wakacje i forum schodzi na dalszy plan ;-) Po co się negatywnie nakręcać, o Doggi też się martwiłyście, a ona ma po prostu gorsze dni i nie chce nam truć :tak:

Jesienią i zimą pewnie będzie oblężenie.

A ja tam bym chciała żeby ktoś się o mnie martwił gdy zniknę :) Mimo że nieobecna pisała coś że będzie rzadziej to i tak martwię się o nią i o całą resztę, która się nie odzywa :) :tak:

Wiem, że przy dziecku prawko bardzo by się przydało. Mój instruktor mówi, że powinnam zdać bez problemu ale mnie tak stres zżera, że robię strasznie głupie błędy :-(

Przejrzałam inne styczniowe wątki :-)

alecta co do zupy z soczewicy jadłam tylko tę z Green Waya, musiałabym kiedyś sama zrobić.

Jak mój małżon wróci z pracy poproszę by zrobił mi zdjęcie brzuszka i wrzucę w odpowiedni wątek. Jutro zaczynam 18 t.c. więc wg książki "W oczekiwaniu na dziecko" zaczynam 5 miesiąc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry