reklama

Styczeń 2015

Hej

Żyje, mam depresję, nienawidzę świata... Z dzieckiem ok byłam dziś u lekarza wszystko ok, leki dalej mam brać i leżeć i zrobić usg nerek żeby sprawdzić czy nie mam kamieni czy piasku bo wtedy kolki będą wracać...

Wrócę jak mi minie nienawiść do świata....

reklama
hej doggi! najwazniejsze ze z bobasem jest ok! co do kamieni czy piasku, jak pisalam Wam wczesniej wyszly mi zle wyniki moczu i rodzinny nastraszyl. bylam z nimi u gina i powiedzial ze to jest normalne ze w ciazy wszystko sie w organizmie zatrzymuje i ze mam sie nie martwic, tyle ze ja nie mam jakis dolegliwosci z tym zwiazanych. no i gin powiedzial ze po porodzie mam sobie sledzic wyniki moczu by zobacyc czy sie stabilizuje czy ewentualnie wtedy brac sie za bardziej szczegolowe badania.
życze Ci szybkiego powrotu do dobrego humoru

stokrotka witaj i gratuluję bliźniaków :-D Przykro mi z powodu straty :-( ja też jestem na lekach (też clexane i luteina, ale dodatkowo encorton, euthyrox i acard i in.) od samego pozytywnego testu i staram się być dobrej myśli, dziewczyny tutaj potrafią podnieść na duchu w chwilach załamań ;-)

Tak apropos leków, byłam wczoraj znowu na badaniu w akademii i wyniki komórek NK znowu są dość niskie czyli ok :tak: zobaczymy, czy mi lekarka jeszcze zmniejszy dawkę sterydu :tak:

Doggi wracaj do nas szybko :-)
Stokrotka witaj i rozgość się u nas :-)

My już po obiadku.
Nie chcę się chwalić, ale zupa z soczewicy mi dziś wyjątkowo dobra wyszła.
Miałam robić rafaello, ale Ł nie kupił tym razem białej czekolady wrr
Dobrze, że na jutro i tak trzeba zakupy zrobić to może tym razem kupi wszystko.
Mi samej nie chce się tyłka do sklepu ruszyć.
Skurcze mnie co jakiś czas łapią, a na prawdę staram się nic męczącego nie robić.
O muszę jeszcze mężowi o magnezie powiedzieć żeby mi kupił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry