reklama

Styczeń 2015

NULINI - dziękuje ;-)

AGULQA - taak ciąża bez dziecka to super sprawa :-D gratuluje kopniaka :-)

MEGAMI - o to długo zwlekałaś ;-) ja bym aż tyle nie wytrzymała :-D

A ja mam ochotę na banana w czekoladzie ale nie wiem jak to zrobić :-D :-p

reklama
Megami, my mamy wiecznie okna pootwierane, jak nam zimno, to się przykrywamy :-D

femme, kiedyś robiłam banana w cieście naleśnikowym i na to sos czekoladowy, a wczoraj po prostu wkroiłam banana do budyniu czekoladowego :-D

Ja dziś nie mam smaka na słodkie. Przynajmniej póki co :-D

U nas okno też cały czas otwarte, ale jakoś mało powietrza przez nie wpada. No i 4 osoby w jednym pokoju to straszny tlenopochłaniacz :-D

W pracy nie jest źle, praca przy komputerze i telefonie, zajmuję się marketingiem i sprzedażą. Czasami tylko już pod koniec strasznie nogi mnie bolą, dosłownie nie wiem co mam z nimi zrobić. W pierwszej ciąży pracowałam do końca 6 miesiąca i teraz będzie podobnie. Mam nadzieję, że dam radę bo jestem na działalności a wtedy nie tak łatwo iść na zwolnienie.

U mnie tez okna zawsze otwarte:) Zimą w sypialni nie mamy wiecej niz 18-19C bo tak najlepiej sie spi. Ale mloda z tych nierozkopujacych sie.

Moja nie chce dzidziusia. Dopiero od niedawna mowimy ze mama ma dzidzi w brzuszki. 2 latka na to podnosi bluzke i mowi ze tez ma dzidziusia. Ale w domu nie chce bo mowi ze tylko placza:p

Ja wczoraj budyniem nie zabiłam zachcianki i dalej chodzi za mną coś pysznego, ale takiego tak pysznego, że ach, coś wymyślnego, jakieś ciasto, tort, no masakra :-D

femme, nie ma za co :-D

reklama
Ja moim dzieciakom normalnie o dzidziusiu powiedziałam.
Tymko nic z tego nie kuma, ale Nikolka się bardzo cieszy :)
Ciągle przytula brzuszek, całuje, jak opowiada o czymś to zawsze jest Marysia uwzględniona :)
Jak byłam w ciąży z Tymkiem to tak samo reagowała, ona ogólnie lubi malutkie dzidziusie, lubi się nimi opiekować.
Dobra z niej starsza siostra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry