reklama

Styczeń 2015

reklama
zadowoliłam się białą czekoladą, bo niestety taka mi wchodzi (do mlecznej mam jakiś wstręt ciążowy). ale nie pogardzę kawałkiem ciasta :-):-):-):-)

moje pobudki w nocy były takie tylko na wyciągnięcie cyca i dalej spanie. a teraz młody sam ze swojego pokoju do nas przychodzi, ale ja się budzę, bo on zanim znowu uśnie musi głaskać i kręcić palcami w moich włosach :baffled:

Goferek, udanej wizyty i urlopu :-):-)

jezyk, trzymam kciuki! my matki chyba nigdy nie przestaniemy się zamartwiać.

Na pewno dożyjesz :-) Jakiś pasjonat zachowa dla Ciebie :-):-) Odkupisz za kosmiczną cenę :-p

Ceny to już są kosmiczne :szok: Jak sprzedawałam moją, to 3.000zł to była BARDZO wygórowana cena, a teraz tyle to chcą za złom :baffled:

agulqa, oj, ja często Moje Maleństwo wspominam, baaaardzo często... I powiem Ci, że jak Astry nie lubiłam, tak łezka się zakręciła, jak facet nią odjeżdżał spod domu :-D Za Demonem pewnie będę wyć jak za Maleństwem... Jak Ł reaguje na Twoje poranne budzenie? :-D:-D:-D

jezyk, oby się nic nie kluło!!!

femme, z racji, że samochody to moja pasja, to pierwszy wspominam z rozrzewnieniem wręcz :-D

alecta, ja to czekolady musiałabym mieć 2 razy więcej, bo połowę z miejsca bym zeżarła ;-)

Bedzie chlopak (a wiec parka:p). W skrocie lozysko przodujace i bardzo nisko ale juz nie zakrywa szyjki i mam olbrzymie szanse ze sie podniesie w ciagu 3 tygodni. Jutro zaczynam 18tc. Reszte opisze na odpowiednim watku:)

Kasiek, super !!!

Jezyk, mam nadzieję ze to co najwyżej z przemęczenia i jutro będzie dobrze :)

Agulqa, przy pierwszym dziecku zasypiałam na stojąco. Bardzo doceniałam to, że mogłam pospać miedzy 20 a 22, bo moja mama miała oko na małą :P przy drugim dziecku zupełnie nie miałam tego problemu. Pewnie przywykłam :)

jezyk trzyam kciuki za mlodego. moze to tylko zmeczenie i pogoda :)

sprite co ja bym dala za dziecko co mi glaszcze we wlosach i kreci paluszkami :tak:

nulini my jak kupowalismy mondeo to babka tez plakala i darla sie na meza ze za malo kasy wzial, wiec szybko wzielismy doki i odjechalismy ;)
co do pobudki to Ł zawsze sie wkurza bo dla niego 7 to srodek nocy ;) ale co ja poradze ze mi sie nudzi i ja juz mam ochote z kims pogadac ;p on jednak zawsze otwiera tylko jedno oko i mowi ze mam mu dac swiety spokoj wiec ja robie to co on robil jak byl maly - podnosze palcami jego powieke i mowie "pać na mie" :P mam tylko nadzieje ze moje dziecko nie bedzie mi tak robilo :-) :no: ale Ł zawsze obraca sie na drugi bok i za 10sekund juz slysze chrapanie wiec na nic ma sie moje gadanie :-p

kasiek najwazniejsze ze jest oki, trzymam kciuki za lozysko :) i gratuluje chlopaka! :tak:

megami ja od zawsze jestem spiochem. ja bylam 'w szkole z internatem' (powiedzmy bo dluga to historia i nie na forum ;p) to laski sie uczyly cale wieczory a ja w tym czasie zdazylam uciac ze 3 albo i wiecej drzemek. oczywiscie z zeszytami na kolanach :P zawsze sie wkurzaly ze ja zaliczam egzaminy a one nie ;p bo one biedne ryly a ja nie dosc ze od 17 do 22 5 razy sie kimnelam to jeszcze o 22 szlam spac jak czlowiek, a te uczyly sie po nocach ;)

reklama
agulqa, nie mówię, że nie lubię jego obecności w naszym łóżku i jego dotyku. tylko jakby przy okazji nie wyrywał mi włosów to byłoby bosko :-p:-p:-p

ale burza u mnie. i leje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry