• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
zadowoliłam się białą czekoladą, bo niestety taka mi wchodzi (do mlecznej mam jakiś wstręt ciążowy). ale nie pogardzę kawałkiem ciasta :-):-):-):-)

moje pobudki w nocy były takie tylko na wyciągnięcie cyca i dalej spanie. a teraz młody sam ze swojego pokoju do nas przychodzi, ale ja się budzę, bo on zanim znowu uśnie musi głaskać i kręcić palcami w moich włosach :baffled:

Goferek, udanej wizyty i urlopu :-):-)

jezyk, trzymam kciuki! my matki chyba nigdy nie przestaniemy się zamartwiać.

Na pewno dożyjesz :-) Jakiś pasjonat zachowa dla Ciebie :-):-) Odkupisz za kosmiczną cenę :-p

Ceny to już są kosmiczne :szok: Jak sprzedawałam moją, to 3.000zł to była BARDZO wygórowana cena, a teraz tyle to chcą za złom :baffled:

agulqa, oj, ja często Moje Maleństwo wspominam, baaaardzo często... I powiem Ci, że jak Astry nie lubiłam, tak łezka się zakręciła, jak facet nią odjeżdżał spod domu :-D Za Demonem pewnie będę wyć jak za Maleństwem... Jak Ł reaguje na Twoje poranne budzenie? :-D:-D:-D

jezyk, oby się nic nie kluło!!!

femme, z racji, że samochody to moja pasja, to pierwszy wspominam z rozrzewnieniem wręcz :-D

alecta, ja to czekolady musiałabym mieć 2 razy więcej, bo połowę z miejsca bym zeżarła ;-)

Bedzie chlopak (a wiec parka:p). W skrocie lozysko przodujace i bardzo nisko ale juz nie zakrywa szyjki i mam olbrzymie szanse ze sie podniesie w ciagu 3 tygodni. Jutro zaczynam 18tc. Reszte opisze na odpowiednim watku:)

Kasiek, super !!!

Jezyk, mam nadzieję ze to co najwyżej z przemęczenia i jutro będzie dobrze :)

Agulqa, przy pierwszym dziecku zasypiałam na stojąco. Bardzo doceniałam to, że mogłam pospać miedzy 20 a 22, bo moja mama miała oko na małą :P przy drugim dziecku zupełnie nie miałam tego problemu. Pewnie przywykłam :)

jezyk trzyam kciuki za mlodego. moze to tylko zmeczenie i pogoda :)

sprite co ja bym dala za dziecko co mi glaszcze we wlosach i kreci paluszkami :tak:

nulini my jak kupowalismy mondeo to babka tez plakala i darla sie na meza ze za malo kasy wzial, wiec szybko wzielismy doki i odjechalismy ;)
co do pobudki to Ł zawsze sie wkurza bo dla niego 7 to srodek nocy ;) ale co ja poradze ze mi sie nudzi i ja juz mam ochote z kims pogadac ;p on jednak zawsze otwiera tylko jedno oko i mowi ze mam mu dac swiety spokoj wiec ja robie to co on robil jak byl maly - podnosze palcami jego powieke i mowie "pać na mie" :P mam tylko nadzieje ze moje dziecko nie bedzie mi tak robilo :-) :no: ale Ł zawsze obraca sie na drugi bok i za 10sekund juz slysze chrapanie wiec na nic ma sie moje gadanie :-p

kasiek najwazniejsze ze jest oki, trzymam kciuki za lozysko :) i gratuluje chlopaka! :tak:

megami ja od zawsze jestem spiochem. ja bylam 'w szkole z internatem' (powiedzmy bo dluga to historia i nie na forum ;p) to laski sie uczyly cale wieczory a ja w tym czasie zdazylam uciac ze 3 albo i wiecej drzemek. oczywiscie z zeszytami na kolanach :P zawsze sie wkurzaly ze ja zaliczam egzaminy a one nie ;p bo one biedne ryly a ja nie dosc ze od 17 do 22 5 razy sie kimnelam to jeszcze o 22 szlam spac jak czlowiek, a te uczyly sie po nocach ;)

reklama
agulqa, nie mówię, że nie lubię jego obecności w naszym łóżku i jego dotyku. tylko jakby przy okazji nie wyrywał mi włosów to byłoby bosko :-p:-p:-p

ale burza u mnie. i leje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry