reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam "z rana" :-) taka zamulajaca pogoda, ze dalej bym spala a tu trzeba sprzatac co nieco, gotowac i szykowac sie, bo goscie niedlugo zajrza;-)

ja tez sobie nie wyobrazam teraz nie miec prawka.. co prawda teraz mieszkam w miescie, ale daleko mam rodzinke, wiec jak juz jade to na dluzej i tak to bym bagazy nie uniosla;-) a tez czekac na autobus czy pociag w deszczu czy sniegu to nie nalezy do przyjemnosci:no: zreszta upal tez nie jest fajny jak wszyscy spoceni w autobusie to zemdlec mozna:-)

Jeny mąż z dzieciakami wariuje, leją się czym popadnie, a ja nie mogę się doczekać jak pójdą na dwór i trochę spokoju będzie :-P
Wtedy wezmę się za obiadek i za rafaello, bo w końcu mam wszystkie składniki.
Mamy jeszcze zupkę z wczoraj, a na drugie zrobię piersi zawijane ze szpinakiem i suszonymi pomidorami :-)

:-) juz nie piszcie o tym prawo jazdy u mnie w domu drazliwy temat:-) i na 100% macie racje :-)

ja szykuje ie na wesele, ale do kolegi mojego M a z jego znajomymi to tak dobrze sie nie znam i w ogole mi sie nie chce......ahhhh marudny mam humor od rana i nic mi sie ie chce:-\

A ja jestem w szoku... przysnęłam i mnie dziecko obudziło. Dodam dla przypomnienia, że moje dziecko nie ma nawet 1,5 roku:-D Tak się ładnie bawiła na podłodze, że pół godziny spałam. Jakie ja mam już dużą córkę i pomyśleć, że rok temu tylko darła się przez całe dnie

reklama
Stokrotka kliknij na suwaczek u mnie, stwórz swój wg instrukcji i wtedy wchodzisz w osobnej karcie w "panel uzytkownika" (u góry po prawej stronie) Tam poszukaj zakładki "edytuj subskrypcję". Do niej kopiujesz ze strony z suwaczkami to co jest w ramce BBcode (teki coś typu [url...])

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry