reklama

Styczeń 2015

reklama
Znowu jedzenie :P ale dzis nie jestem glodna bo właśnie zjadłam :).
Mieliśmy pojechać na wycieczkę, ale pogoda niezbyt pewna, siedzimy na ogródku. Młody właśnie poszedł spać, wiec sie obijam :)

Z mojego rafaello d.upa, bo krem jest rzadki jak nie powiem co :-/
Ma może któraś z was sprawdzony przepis?

Mąż pojechał z dzieciakami na taki wypaśny plac zabaw, a ja zagryzam smutki po rafaello w curly'sach i oglądam Opowieści z Narni.

A ja jednak zrobiłam nalesniki, pytalam i chłopcy woleli naleśniki.

A ja bym zjadła chińskie żarcie. Doggi nie dajecie na wynos? ;)

Alecta- ja niestety nie pomogę z plackiem.

alecta, poproszę kawałek ciasta do Częstochowy :-D Przepis wrzuciłam na przepisowy ;-)

jezyk, Rutonoscorbin to podobno najdroższy na świecie cukier :baffled: A chińszczyznę też bym zjadła :-(

Mieliśmy jechać na rowery, ale kumple męża wpadli i zrobiliśmy grilla na spontanie :-D

Jezyk trochę podciete tu i tam i ciemniejsze bo mi zbyt jasny nievpasuje i teraz jest idealnie :)

AZA dzięki :)

Stokrotka no ja właśnie idę do maszyny wszyc kiecki bo to jakaś parodia

Alecta y nas jak jest konflikt z tv to jedno ogląda na górze drugie na dole ;)

Alecta Ciastowo to mój blog tam mam zaje.bisty przepis na rafaello

Jezyk nie mamy chińczyka :P Japonia ;) sushi itp dziś tam byłam z rodzicami :D takie nam dania nagotowali ze zdechłam ;)

Nulini grill marzy mi się od miesiąca a nie ma kto mi zrobić ;(((

Nulini popieram takie kobiety. Mam nadzieje ze w wieku 50lat tez bede mialamjeszcze tyle werwy do zycia :-P co do marzenia-zycxe by sie spelnilo!!!:-)
Co do optymizmu masz racje, ja czasem mam dola a Ł ze co sie przejmuje, damy rade. Znajdziemy kase. I nagle pojawiaja sie pieniadze :-P moj sie wkurza jak mu sie nudzi, ale jak jest zajety to ma to gdzies :-P

Ja tez nie widze suwaczkow :-(

Wczoraj byl pierwszy maly kopniak. Dzis od rana seria kopniakow. Mlody przywital sie z babciami :-)

Nulini to przewaznie tak jest ze my sie martwimy o tych co maja na nas wyrabane. Wiec dla mnie tez licza sie najblizsi. Co nie znaczy ze jak ktos nie poprosi o rade czy pomoc to odmowke. Staram sie pomagac jak moge, chyba ze dana osoba nie raz mnue zawiodla.

Aob zgadzam sie. Przejezdzilam kilka lat pociagami tramwajami i autobusami. Z tego wszystkiego wybieram mondeo z klima ;-)

Stokrotka dobrej zabawy! Ja bym dzis na jakims weselu chyba zasnela ;-)

Alecta moj Ł pojechal dzis na piknik integracyjny z pracy. Oczywiscie pracownicy z bydgoszczy mogli miec osobu towarzyszace a ci z inowroclawia juz nie. Do mnie na szczescie mama z mlodym przyjechala i tatanz kolega. Ale chlopy siedza nad jeziorem i lowia. Bylismy u nich na obiadku - grillek. Pychotka. Przez to nie spalam po poludnij a pobudka byla o 7 i lece na pysk :-(

Doggi fzjnie ze z fryzutki zadowolona jestes. Ja z mojej nie :-P

Doggi- tak, tak wiem ale dla mnie to jedno i to samo, ogólnie rzecz biorąc Azja :)

A poza tym mąż mi właśnie zadzwonił, że jak będzie wracał z pracy to zamówił chińczyka i mi przywiezie :-):-) Aaaa niech już będzie 21 bo nie wytrzymam :)

W ogóle jakis dupny dzień dzisiaj, brzuch bolał prawie cały dzień, do tego niedobrze mi i bardzo źle się czuję, próbowałam pospać, ale nic z tego :(

reklama
aob, ooo, takich niesłownych ludzi NIE CIERRRRRRPIĘ! :wściekła/y: Oby książka wynagrodziła :-D

Doggi, no to cho na grilla, takie dzisiaj ziemniaczki zrobiłam, że z folią żarli :-D

agulqa, też dziś nie spałam w dzień, do tego dość aktywnie dziś i lecę na ryj :baffled:

jezyk, Ty to masz anioła, nie męża!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry