Nulini popieram takie kobiety. Mam nadzieje ze w wieku 50lat tez bede mialamjeszcze tyle werwy do zycia

co do marzenia-zycxe by sie spelnilo!!!:-)
Co do optymizmu masz racje, ja czasem mam dola a Ł ze co sie przejmuje, damy rade. Znajdziemy kase. I nagle pojawiaja sie pieniadze

moj sie wkurza jak mu sie nudzi, ale jak jest zajety to ma to gdzies
Ja tez nie widze suwaczkow :-(
Wczoraj byl pierwszy maly kopniak. Dzis od rana seria kopniakow. Mlody przywital sie z babciami :-)
Nulini to przewaznie tak jest ze my sie martwimy o tych co maja na nas wyrabane. Wiec dla mnie tez licza sie najblizsi. Co nie znaczy ze jak ktos nie poprosi o rade czy pomoc to odmowke. Staram sie pomagac jak moge, chyba ze dana osoba nie raz mnue zawiodla.
Aob zgadzam sie. Przejezdzilam kilka lat pociagami tramwajami i autobusami. Z tego wszystkiego wybieram mondeo z klima ;-)
Stokrotka dobrej zabawy! Ja bym dzis na jakims weselu chyba zasnela ;-)
Alecta moj Ł pojechal dzis na piknik integracyjny z pracy. Oczywiscie pracownicy z bydgoszczy mogli miec osobu towarzyszace a ci z inowroclawia juz nie. Do mnie na szczescie mama z mlodym przyjechala i tatanz kolega. Ale chlopy siedza nad jeziorem i lowia. Bylismy u nich na obiadku - grillek. Pychotka. Przez to nie spalam po poludnij a pobudka byla o 7 i lece na pysk :-(
Doggi fzjnie ze z fryzutki zadowolona jestes. Ja z mojej nie