reklama

Styczeń 2015

Doggi slodka ta Twoja mala :-)

Jezyk, Goferek dzieki :-) w sumie tak palnelismy, moze uda sie dograc :-P

Nulini ja mam kilka par kolczykow od Ł :-P a zareczyny zawsze chcialam takie ciche, w ukfyciu i tylko nasze ;-) musimy isc do ksiedza i na sale i podpytac.

Doggi ojjj chyba maz podpadl ostatnio :-P

Alecta Ł do tej pory ma fory u mamusi :-P

reklama
Agulqa_b nie ma dnia żeby mi nie podpadł jest podla gadzina :P

Ka nie wierzę w to że Stachu będzie miał u mnie fory ja się boję zr będzie przeze mnie terroryowany, Ola w ogóle nie jest córeczka tatusia dla niej tylko mamusia się liczy tato jest spoko ale szybko ją wkurza i ma dość :P taki ciężki typ z tego naszego starego ze nawet córka ma dość :P

Jezyk łudze się wciąż ze ten fjutek to pępowina ;) na polówkowym wyjdzie prawda. Całe życie byłam pewna że drugie moje dziecko to będzie dziewczynka a tu ta moja intuicja lubi bywalec, jak na ludziach potrafię się szybko poznać i rzadko myli mnie czuj tak jeśli chodzi o moje dzieci ślub itp zero i to co mi się wydawało zawsze wychodzi inaczej

Wątpię w to ja jestem praktycznie single mom i siłą rzeczy wieksza więź, przywiązanie i wspólne żarciki tata jest fajny żeby się pobawić w chowanego i pojeździć rowerkiem a tak wszystko mamusia i z mamusią, nawet jak na wakacje jedzie do moich rodziców to koło swojego łóżka ma ustawione moje zdjęcie w ramce (zakosila mojej mamie) "zeby widzieć mamusie przed spaniem i hak się obudze" to jest klasyczna mamincórka

Doggi to sobie i corce los zgotowalas :-P

Moj Ł wrocil dziabniety i ma milosc mu sie ma aja nienawidze smrodu alko z buzi i mnie odrzuca. Wiec sie obrazil i poszedl do drugiego pokoju :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry