reklama

Styczeń 2015

reklama
Elutka super, że dojechaliście cali i zdrowi :) Co do spotkanka to spokojnie, jeszcze się nadrobi :)))) My też cały czas zajęci bo albo znajomi albo pełno planów i pomysłów. Nawet wielu rzeczy nie zdążyłam zrealizować co zaplanowałam :))

Agulqa alkohol wzmaga pożądanie lecz utrudnia wykonanie :)))))) Ja też nie lubię jak podpity mąż coś chce ode mnie a ja trzeźwa. Chyba ,że ja też po paru drinkach to co innego :))))

Zelka bidulek... Oby szybko się zagoiło i angina przeszła jak najszybciej. ..

Eee to mój wie, że jak popije, a ja trzeźwa jestem to nie ma na co liczyć.
Z resztą ja zawsze wtedy do młodej idę spać więc nawet nie ma jak pomarudzić.
Kiedyś oczywiście miał fochy, no bo jemu nie przeszkadza jak ja piwko sobie wypije, a jak on wypije to już jest źle (oczywiście pod kątem sexu).
No ja nic nie poradzę na to,że mnie ten smród odrzuca.

Doggi moja Nikola ogólnie też jest mamina.
Jak spać to tylko z mamą, wszystko ma zrobić mamusia, całuje mnie ciągle i przytula.
Ł jest bardziej na zasadzie tata poszukaj mi, tata podaj, tata chodź na plac zabaw itp, ale u niego młoda może więcej ugrać niż u mnie.
Np Nikola przychodzi do taty i mówi "tatusiu kochany jak wyspie lalki, bi chcę znaleźć syrenke to pozbierasz je później?" ode mnie usłyszałaby, że nie, a Ł oczywiście zawsze zbiera, bo córeczka go poprosiła :-P

Żelka dużo zdrówka dla Tymka.

W ogóle to zła jestem.
Przebudziłam się w środku nocy i spać nie mogę.
A rano moje potworki na bank przed 7 pobudke zrobią.

Witam bardzo z bardzo rana;-)

agulqa gratuluje wybrania daty:-) zareczyny fajna sprawa,ale tez tylko we dwoje wg mnie,bo po co reszta;-) dla mnie ma byc romantycznie:tak:
doggi, agulqa ja czuje kopniaczki juz dosyc dawno, ale wczoraj maly tak sie popisal, ze pierwszy raz poczul go tatus i byl taki szczesliwy,ze syn mu nastukal heheh:-D tez widze juz jak sie przewraca i mam nierowny brzuch:-D

nulini goscie w koncu przyszli,ale tak jakos mi juz nie bylo to potrzebne, bo juz mi sie spac chcialo i bylam zla na nich:wściekła/y: a co do kuszetek to jechalam ostatnio pierwszy raz w ciazy i jakos mi to nie przypasowalo (ogolnie zawsze sobie chwalilam);-)

doggi slodka masz core:tak: mam nadzieje, ze moj synek bedzie dzentelmenem, ale niekoniecznie chcialabym zeby czepial sie sukienki mamusi;-) moj ma duzo cierpliwosci do dzieci przez co tego uwielbiaja, wiec u mnie czy syn czy cora pewnie tatus bedzie najwazniejszy:blink:

zelka daj tym babom do sluchu! duzo zdrowka dla synka...

Żelka, myślę, że rozmowa to mało, wypadałoby im dosadnie do słuchu powiedzieć, zawsze możesz zwalić gorączkę właśnie na rany i ciekawe, jak zareagują :baffled:

AZA, nie no, jak oboje jesteśmy na rauszu, to fajnie, ale jak tylko mąż - oj nie nie...

alecta, no właśnie u mnie jest to samo, czepianie się, że ja mogę drinka czy piwo wypić, a on to nie (tylko nie zauważa, że mnie JEDNO piwo nie przeszkadza, przeszkadza mi stan podpicia, a to różnica :baffled:). Mam nadzieję, że kiedyś i do mojego dotrze raz na zawsze i przestanie się rzucać, bo póki co za każdym razem jest to samo :crazy:

aob, ja kuszetką nigdy nie jechałam :-( A z gośćmi zawsze mam tak samo, jak się naczekam, to później już mi wszystko jedno :baffled:

U mnie pobudka o 6.50 :-p
W nocy obudził mnie potworny deszcz, lało jak z cebra, ale na szczęście poszliśmy spać o 22, więc w miarę się wyspałam ;-)

Aza dlatego ja najczesciej sie obrazam na noc po piciu i wtedy wie ze ma mnie nie dotykac, bo jak sie przytule i jestem mila to cala noc nie mam zycia ;-)

Aaaa snilo mi sie ze pilam moje ukochane drinki sobieskiego :-P

Alecta moj tez wie ze na nic nie ma liczyc, ale zawsze mysli ze jak pomarudzi to sie uda :-P tatus widze taki jak moj byl dla mnie. Ojjjj wszystko dla mnie kiedys robil. Chociaz Ł twierdzi ze do tej pory tak jest, co Agiusia poprosi to ma od tatusia :-)

Aob wiem wiem, dlatego tez chce sam nq sam, w ladnej scenerii. Reszty nie potrzebuje :-)
Moj malec dzis nie chce taty pokopac, chyba wkurzyl sie ze mamusia jest zla na tatusia ;-)

Ja wczoraj pozno zasnelam, przy tylu osobach ciagle kolejka do lazienki. A Ł jeszcze poszedl sie kapac i zasnal w wanniemi chyba z 50mimut spal. Dopiero moja mama walac do drzwi obudzila go i juz przy okazji mnie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry