reklama

Styczeń 2015

reklama
Jaka ***** się trafiła... Jeszcze mnie o*******ila ze co ona może mi poradzić w 16 tygodniu i tak dziecka nie uratuje ze chyba sama mogłam wyczytać ze leżeć trzeba i tyle
W poniedziałek mam iść do prowadzącego i dokładnie poszukać przyczyny i tyle... Ale mi ciśnienie podniosła...

femme ale sprawdziła na usg co się dzieje?? nóż się w kieszeni otwiera jak się w niektórych szpitalach traktuje ciężarne :wściekła/y:to ich obowiązek sprawdzić i działać a nie jeszcze takie komentarze! no nie mam słów... odpoczywaj

Femme to straszne. Jeszcze z czyms takim nie spotkalam sie. U nas na izbie zawsze usg i badanie. Jak tylko jest plamienie zawsze zatrzymuja do obserwacji. Mi peklo naczynko i potem dwukrotnie w odstepie kilkudniowym plamilam na brazowo ze skrzepami...oczyszczalo to sie. Normalne skrzepy o czym zostalam poinformowana. Dobrze ze to wyplywa. Biore luteine i duphaston. Moge chodzic poza dzwiganiem i schylaniem sie. Bedzie dobrze!

matko femme ja to chyba bym rozniosla ta babe:no: jak tak mozna potraktowac czlowieka, a w dodatku kobiete w ciazy!!:szok:

moze u siebie tam jeszcze idz na IP jak dalej krwawisz.. ja tez bym bardzo panikowala...

a ja padam, ale dzis nawet milo spedzilismy czas z mezem i chrzesniakiem :tak: Gdynia daje rade;-) duzo DARMOWYCH atrakcji czekalo na dzieciaczki, wiec maly sie wyszalal:-)
a jak chwilke odpoczne to zabieram sie za Raffaello nulini:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry