Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jezyk ciesz sie. Moj baaaaardzo rzadko pije, ale jak wypije to ja zawsze sie wkurzam bo nienawidze alko w tqkicj ilosciach. Owszem jedno piwko czy drink i wysgarczy, a nie od razu litrami
Dziewczyny czy którejś z Was wróciły mdłości? Z chłopakami w ciąży nie miałam w ogóle więc jest to dla mnie nowość. Miałam na początku i teraz od kilku dni powrót. Czy to jest normalne??
Jezyk ja powrotu mdłości nie mam.
Czasem po duphastonie mnie chwile mdli, ale szybko przechodzi.
Wiem, że niektóre dziewczyny mają taki chwilowy nawrót.
jezyk chyba możliwe, też dość często mnie mdli i zaczyna łapać straszna zgaga ... szczególnie po papryce na która mam ostatnio straszną chcice ... taka słodziutka i chrupiąca jest a przed ciążą bym papryki do ust nie wzięła
Co do alko my z rodziny niepijących. Przed moją c. czasem piwko na pół wypijaliśmy wieczorem do filmu, albo mąż piwko a ja cydr
Kurde znowu mi krew poleciała :-( i to z takim skrzepem od rana na zakupach ale tylko chodzę nic nie dźwigam... Nie wiem co robić czy do szpitala czy do domu plackiem leżeć i czekać do poniedziałku jak myślicie?
To u nas bejbi powstało jak K był pijany a ja trzezwa
Elutka fajnie ze wyjazd udany :-)
Jezyk ja mam cały czas mdłości :-/ ale takie bez wymiotów
Jestem akurat w Gdańsku pojadę tu do szpitala zobaczę co powiedzą... Wtedy niby od seksu dzisiaj by było od chodzenia chyba bo tak to nie mam pomysłu najgorzej mnie ten skrzep nastraszyl :-( jakby coś tam się odklejalo jednak