reklama

Styczeń 2015

Jezyk ciesz sie. Moj baaaaardzo rzadko pije, ale jak wypije to ja zawsze sie wkurzam bo nienawidze alko w tqkicj ilosciach. Owszem jedno piwko czy drink i wysgarczy, a nie od razu litrami

reklama
My i przy okazji to jedno piwko i tyle.

Dziewczyny czy którejś z Was wróciły mdłości? Z chłopakami w ciąży nie miałam w ogóle więc jest to dla mnie nowość. Miałam na początku i teraz od kilku dni powrót. Czy to jest normalne??

jezyk chyba możliwe, też dość często mnie mdli i zaczyna łapać straszna zgaga ... szczególnie po papryce na która mam ostatnio straszną chcice ... taka słodziutka i chrupiąca jest :-D:-D:-D a przed ciążą bym papryki do ust nie wzięła :-D:-D:-D

Co do alko my z rodziny niepijących. Przed moją c. czasem piwko na pół wypijaliśmy wieczorem do filmu, albo mąż piwko a ja cydr ;)

Kurde znowu mi krew poleciała :-( i to z takim skrzepem od rana na zakupach ale tylko chodzę nic nie dźwigam... Nie wiem co robić czy do szpitala czy do domu plackiem leżeć i czekać do poniedziałku jak myślicie?

Zelka zdrówka dla Tymka

To u nas bejbi powstało jak K był pijany a ja trzezwa :-P

Elutka fajnie ze wyjazd udany :-)

Jezyk ja mam cały czas mdłości :-/ ale takie bez wymiotów

Jestem akurat w Gdańsku pojadę tu do szpitala zobaczę co powiedzą... Wtedy niby od seksu dzisiaj by było od chodzenia chyba bo tak to nie mam pomysłu najgorzej mnie ten skrzep nastraszyl :-( jakby coś tam się odklejalo jednak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry