• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Jezyk ciesz sie. Moj baaaaardzo rzadko pije, ale jak wypije to ja zawsze sie wkurzam bo nienawidze alko w tqkicj ilosciach. Owszem jedno piwko czy drink i wysgarczy, a nie od razu litrami

reklama
My i przy okazji to jedno piwko i tyle.

Dziewczyny czy którejś z Was wróciły mdłości? Z chłopakami w ciąży nie miałam w ogóle więc jest to dla mnie nowość. Miałam na początku i teraz od kilku dni powrót. Czy to jest normalne??

jezyk chyba możliwe, też dość często mnie mdli i zaczyna łapać straszna zgaga ... szczególnie po papryce na która mam ostatnio straszną chcice ... taka słodziutka i chrupiąca jest :-D:-D:-D a przed ciążą bym papryki do ust nie wzięła :-D:-D:-D

Co do alko my z rodziny niepijących. Przed moją c. czasem piwko na pół wypijaliśmy wieczorem do filmu, albo mąż piwko a ja cydr ;)

Kurde znowu mi krew poleciała :-( i to z takim skrzepem od rana na zakupach ale tylko chodzę nic nie dźwigam... Nie wiem co robić czy do szpitala czy do domu plackiem leżeć i czekać do poniedziałku jak myślicie?

Zelka zdrówka dla Tymka

To u nas bejbi powstało jak K był pijany a ja trzezwa :-P

Elutka fajnie ze wyjazd udany :-)

Jezyk ja mam cały czas mdłości :-/ ale takie bez wymiotów

Jestem akurat w Gdańsku pojadę tu do szpitala zobaczę co powiedzą... Wtedy niby od seksu dzisiaj by było od chodzenia chyba bo tak to nie mam pomysłu najgorzej mnie ten skrzep nastraszyl :-( jakby coś tam się odklejalo jednak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry