Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to taka raczej waleczna i jak mi coś się nie podoba to powiem ale teraz mnie normalnie zatkało... :-/ najgorszy ten komentarz ze co ona może w 16tc... Jakby to gowno było nie dziecko najwyżej wyleci i spuszcze w kiblu szok...
Leżę na szczęście już nic ze mnie nie leci mam lekko brązowa wkładkę...tylko boli mnie brzuch... i mam gazy jutro cały dzień leżę plackiem i w poniedziałek chce dokładne badanie dobrze ze mam teraz wizytę ;-)
Aob kurcze gdybym się lepiej czuła bym wpadła na ciacho
Nulini, jezyk. Ja tez miłośniczka bajek często więcej śmiechu niż na komediach
Femme- ja Cię doskonale rozumiem. Ja też z tych walecznych ale jak byłam z Cyprianem w tamtym roku w szpitalu po wypadku to szok robił swoje. Zachowanie lekarzy i pielęgniarek mnie wprawilo w szok. Zatkalo mnie kompletnie i tylko ryczalam
Odpoczywaj i się nie stresuj.
Kurde 3 raz piszę... Bo widzę ze mi wcześniej nie wysłało -_- pisałam ze zrobiła mi usg wiec chyba nic niepokojącego nie widziała z dzieckiem wszystko ok to najważniejsze
Jezyk mi wczesniej wrocily na kilka dni ale juz znowj spokoj mam .
Ja piwa nienawidze. Smierdzi mi bleee
Femme wspolczuje glupiej baby na ip. Zanim Cie uspokoic to pieprzy :-\ moze jakis krwiaczek siw zrobil po seksie i teraz sie oczyszcza. Nie mam pojecia. Ale moze nie bedzie tak zle?
Stokrotka fajnie ze sie wybawilas :-) i najadlas ;-) a prezencik sliczny
Ja jak juz kiedus wspominalam w kinie zasypiam. Malo cl mnie kreci
Femme to tak jak nam w szpitalu mowili "to". Myslalam ze zabije ...
Femme zdrówka i odpoczywaj. Byleby do poniedziałkowej wizyty. A na babsko też bym skarge złozyła. Ja w tamtym tyg, bez plamień i bolesnycy skurczy na izbe pojechałam, właśnie przez częste skurcze ... troche dziwnie na początku było, ale potem wszystko spokojnie i rzeczowo mi kobitka wyjaśniła.
Też jutro może zrobie to rafaello ... kuszące jest, ja dodam jeszcze płatki migdałowe do masy bo bardzo lubię
Nie wiem czy to po żelazie, ale wszystkie mięso smakuje mi jakby było doprawione jakimś płynem do zmywania naczyń ... no obrzydlistwo, aż mnie mdli po zjedzeniu