reklama

Styczeń 2015

reklama
Czesc dziewczyny:-) ja juz po weselu bylo fajnie i jedzonko pycha:-)

A wracajac kupilam sobie prezent:-) tylko kurcze byla jedna:-\ teraz pilnie poszukuje kocham tatusia:-) IMG_20140816_193826.jpg

Załączniki

• IMG_20140816_193826.jpg
    IMG_20140816_193826.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 67
femme, co za p.i.ź.d.z.i.d.ł.o!!! :wściekła/y: Pisz KONIECZNIE skargę!!! Niech się nie czuje bezkarny babsztyl!!!

aob, daj znać, czy wyszło :-D

Zrobiliśmy sobie dziś seans kinowy w wyrku
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Obejrzeliśmy Epokę Lodowcową 3 - popłakaliśmy się z mężem ze śmiechu

Nulini- ja bardzo lubię bajki Disneya, poza tym lubimy bardzo chodzić do kina, teraz chłopcy chcą iść na Wakacje Mikołajka.

A my oglądamy mecz Realu. Chłopaki bo lubia a ja bo mogę patrzeć na Ronaldo choćby cały dzień.

Ja to taka raczej waleczna i jak mi coś się nie podoba to powiem ale teraz mnie normalnie zatkało... :-/ najgorszy ten komentarz ze co ona może w 16tc... Jakby to gowno było nie dziecko najwyżej wyleci i spuszcze w kiblu szok...
Leżę na szczęście już nic ze mnie nie leci mam lekko brązowa wkładkę...tylko boli mnie brzuch... i mam gazy :-P jutro cały dzień leżę plackiem i w poniedziałek chce dokładne badanie dobrze ze mam teraz wizytę ;-)

Aob kurcze gdybym się lepiej czuła bym wpadła na ciacho :-D

Nulini, jezyk. Ja tez miłośniczka bajek często więcej śmiechu niż na komediach :-P

Femme- ja Cię doskonale rozumiem. Ja też z tych walecznych ale jak byłam z Cyprianem w tamtym roku w szpitalu po wypadku to szok robił swoje. Zachowanie lekarzy i pielęgniarek mnie wprawilo w szok. Zatkalo mnie kompletnie i tylko ryczalam:(
Odpoczywaj i się nie stresuj.

Jezyk mi wczesniej wrocily na kilka dni ale juz znowj spokoj mam .

Ja piwa nienawidze. Smierdzi mi bleee

Femme wspolczuje glupiej baby na ip. Zanim Cie uspokoic to pieprzy :-\ moze jakis krwiaczek siw zrobil po seksie i teraz sie oczyszcza. Nie mam pojecia. Ale moze nie bedzie tak zle?

Stokrotka fajnie ze sie wybawilas :-) i najadlas ;-) a prezencik sliczny :-P

Ja jak juz kiedus wspominalam w kinie zasypiam. Malo cl mnie kreci :-P

Femme to tak jak nam w szpitalu mowili "to". Myslalam ze zabije ...

reklama
Femme zdrówka i odpoczywaj. Byleby do poniedziałkowej wizyty. A na babsko też bym skarge złozyła. Ja w tamtym tyg, bez plamień i bolesnycy skurczy na izbe pojechałam, właśnie przez częste skurcze ... troche dziwnie na początku było, ale potem wszystko spokojnie i rzeczowo mi kobitka wyjaśniła.

Też jutro może zrobie to rafaello ... kuszące jest, ja dodam jeszcze płatki migdałowe do masy bo bardzo lubię :P

Nie wiem czy to po żelazie, ale wszystkie mięso smakuje mi jakby było doprawione jakimś płynem do zmywania naczyń ... no obrzydlistwo, aż mnie mdli po zjedzeniu :baffled:

A teraz uciekam spać bo padam na ryjek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry