reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzień dobry,

Ja już od 6:30 na nogach, bo córcia postanowiła już wstać. Teraz chodzi już śpiąca, ale jeszcze muszę ją przetrzymać z 2h.

Goferek gratuluję 20 tc:-D miłego wypoczynku

Agulqa
w ciąży można pić Laktulozę jeśli zaparcia nie odpuszczały. Na kwietniówkach dużo dziewczyn piło.

Femme to dobrze, że już lepiej. Leż i odpoczywaj

jezyk, ja UWIELBIAM bajki, ale nie wszystkie mi pasują, bo niektóre są mroczne i "smutne", takich unikam. U nas rekord popularności bije RIO i RIO2, oglądamy w kółko, a teraz czekam, aż wrzucą na cda.pl Gang Wiewióra :-D My do kina rzadko chodzimy, bo to niestety spory wydatek :-(

aob, matko, ale Ty masz silną wolę!!! :szok: Ja bym cały dzień z Raffaello w lodówce nie wytrzymała :-D

U mnie paskudnej pluchy jesiennej ciąg dalszy, z rana 14 stopni, wypas...

A w nocy śniło mi się, że wylądowałam na porodówce, jakby tego było mało, to z tymi samymi laskami, co w 2011 roku :wściekła/y:
I na obchodzie lekarka powiedziała, że mam stanowczo za mały brzuch i nie będę rodzić, tylko mam iść do domu :-p

Rio też oglądamy, ale u nas króluje Alvin i wiewiórki :) wiem że to stare ale chlopakom bardzo się podoba. Mi się podobała Merida waleczna, taką córę chciałabym mieć :D

Dobra zmykamy do kościółka a potem do tesciow na obiadek.

reklama
Hej :-)
Dzisiaj robie sobie maraton filmowy i z łóżka nie wychodzę :-P

Pogoda na szczęście nie za ciekawa wiec nie będzie co żałować ;-) tylko zajęcie dla młodej musze znaleźć :-D

Goferek udanego wypoczynku :-)

Dzięki wszystkim za wsparcie :-) moja siostra mnie wczoraj zawiodła tekstem ze może lepiej teraz żeby wypadło bo leżeć cala ciążę to masakra... :-/jej coś spadło na banie ostatnio mam wrażenie kryzys wieku średniego chyba... :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry