reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja mam syrop laktuloze od lekarza (podaja go tez w szpitalu zamiennie z czopkami glicerynowymi). Dostalam go w razie zaparc przy moim niskim lozysku. Polecam. Ja stosuje okazyjnie bo na zaparcia raczej nie cierpie.

Mam problem ze wzdeciami. Bralam nospe bo myslalam ze brzuch mi sie stawia, napina, jakies skurcze az dowiedzialam sie ze zle interpretuje iz to mega ciazowe wzdecia. Mam wielki nabrzmialy brzuch i tylko ulgix dziala.

reklama
Z bajek u nas na topie Tom i Jerry oraz Smerfy.
Rio dzieciaki też lubią no i Nikola lubi też bajki z serii Barbie.
Dla mnie nr 1 zawsze będzie Król Lew :-D

Ja zaparć na szczęście nie mam, ale za to wzdęcia bardzo często i pomaga mi zawsze espumisan w granulkach.

A mi się śniło, że robiłam sobie tatuaż i miał być tylko na łopatce, a kolega zrobił mi na całe plecy.
I robienie wcale nie bolało tylko czasem lekkie mrowienie czułam heh.
Może kiedyś mój sen się spełni :-D

Goferek udanego wypoczynku!

Witam;-)

Femme wpadaj na ciacho jak tylko bedzie dla ciebie i malenstwa to bezpieczne:tak: a siostry nie sluchaj.. tez bym sie strasznie zawiodla, bo raczej oczekuje sie pocieszenia:baffled:

Nulini wczoraj bylam mega zmeczona i mega najedzona, wiec opanowanie sie nie bylo tak wielka proba;-) poza tym ja szybko zapominam o wszystkim, wiec jak nie zagladalam do lodowki to nie pamietalam o Raffaello:-) dziwne, ale tak mam:-D

U mnie dzis tu tez brzydko, ale dzis znow z mlodym cisne na plaze;-) niech sie wybawi wyskacze a ja posiedze sobie chetnie w spokoju z mezem:tak:

gorefek udanego wypoczynku;-)

Witam kobietki :happy: was to nadrobić -30 stron -od środy popołudniu,ja nie bawiłam się dobrze kiedy mnie nie było,niestety Antoś przyjechał chory i zaraził nas rotawirusem,koszmar :zawstydzona/y:

Megami najlepsze życzenia w dniu urodzin (mam nadzieję,że nie pomyliłam ) :-)
famme odpoczywaj,3mam kciuki &&&&&
witam podwójną mamę
więcej nie pamiętam

Femme rzeczywiście siostra przesadziła z tym tekstem.

Bada mam nadzieję, że już pozbyliście się wirusa-paskuda. Współczuję, ja od kiedy pozbyłam się wyrostka nie łapię żadnych jelitówek, a tak to ciągle coś miałam.

Kasiekz ja w poprzedniej ciąży piłam koper włoski na wzdęcia. Pomagało tylko trzeba pić regularnie (2 x dziennie). Ale na takie mega wzdęcia i tak musiałam się ratować Espumisanem, czy czymś podobnym.

Oj jak Wam zazdroszczę tych bajek i filmów dla dzieci. My jesteśmy na etapie Teletubisiów, czyli jeszcze długa droga przed nami. A no i jeszcze na CBeebies ogląda Kate Morag (dopiero niedawno dowiedziałam się, że taki film jest)

jezyk, nad tą Meridią zastanawiałam się wczoraj, ale wygrała Epoka :-D U nas jeszcze Madagaskar, wszystkie części są na topie :-D

femme, ŻE SŁUCHAM??? Z Twoją siostrą to wszystko dobrze??? :confused:

alecta, dla mnie właśnie Król Lew jest cholernie smutny i ponury. Ja lubię, ale dziecku nie puszczam :-( A Smerfy w wersji kinowej? W kinowej nie oglądałam, jakoś mnie odpycha ta przeróbka, ale te normalne, w TV, Młoda uwielbia :-D Z resztą wszystkie te "nasze" kultowe - Bolek i Lolek, Reksio, Gumisie, Tom & Jerry, Kaczor Donald, bardzo lubi :-D
Ja mam rodzinę na miejscu, a nikt mi dziecka nie zabiera, zdarza się to baaaardzo sporadycznie...

aob, no i jak, smakowało ciasto? :-D

bada, ZDROWIEJ!!!

Ja tak na szybko bo nie mam ni siły ni chęci. Zrobię obiadek i zmykam poleżeć.
Bada, dzięki za pamięć, nic nie pomyliłaś :-)
Król lew fajny i pouczający, dzieciom włączam.
Miłej niedzieli, braku dolegliwości itd :) :)

reklama
Jezyk mi dzis pomoglo na pusty zoladek jablko popite woda :-P po jakiejs godzinie ruszylo wiec jest ok ;-)

Nulini co do kina to w poznaniu z Ł jak szlismy to same bilety 50zl a jakis popcorn cola i 100zl pyklo jak nic.

Femme chyba bym pizgla za taki tekst...

U nas tez jesien za oknem. Rodzice z mlodym pojechali wiec troche ogarnelismy mieszkanko a ja teraz leze i na sen mi sie ma ;-)

Femme super ze mozesz odpoczac ;-) lez i korzystaj :-)

Megami to i ja do zyczen dolaczam :-)

A rafaello zrobie moim zarlokom w tygodniu. Teraz dwa tyg z tesciowa bede bo ma urlop. Ciekawe czy sie dotrzemy czy zabijemy :-P ale zauwazyla juz ze jak mam zly dzien to ma nie podchodzic i nic nie mowjc :-P za to ja cenie bo nie jedna by dupe trula ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry