reklama

Styczeń 2015

Obiadek zaraz bedzie :-)
Od rana mnie brzuch boli, dzieci lewą nogą wstały, a ja zła jak osa...
Chyba zbiera się na deszcz. Ciekawe czy uda się poleżeć...
Czego się dziś nie dotknę to psuję, a to z rąk leci, a to rozleję, rozsypię... Dobrze że ciasto robiłam wczoraj :-D

Za mną dziś połowa ciąży i 27 lat życia :-D ale się złożyło

Najlepsze zyczenia duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziusia i szczesliwego rozwiazania:-)

reklama
Ja z bajek TV uwielbiam smerfy i gumisie na inne nie mam z kim chodzic jeszcze:-) ale w kinie to jak za dlugo to tez mnie tylek boli:-)

Femme a ja mysle ze Twoja siostra na pewno nie chciala zle tylko nie fortunnie dobrala slowa.

A ja juz nie wiem co mnie meczy czy to zgaga czy mdlosci:-) ale nie jest wesolo:-)

Miało być leniwe popołudnie, a tu znajomi napisali, że na kawę wpadną heh.
Więc trzeba było zrobić szybki ogar siebie i mieszkania, męża wysłałam po zakupy no i mam "przymus" Nuliniowe rafaello zrobić :-P

kasiekz to tylko się cieszyć :happy2:

mój m z nudów pojechał po pizze i próbował mi wmówić,że to ja jestem głodna :-D bo jak w ciąży to tylko by jadła,ale drań ;-)

jezyk koniecznie zapóść jakiś film,bo na pewno nie zaśniesz zbyt prędko

reklama
Cześć dziewczyny.
Melduję się po wakacjach - zmęczona :-D
Dzieciaki mnie wykończyły...dobrze, że chociaż morza nikt nie przeniósł gdzieś indziej ;-) pogoda też niestety szału nie robiła. Teraz musi mi starczyć na jakieś 2-3 lata bo mój się zapiera i nie jedzie na razie. Nie dziwię się. Moje dziecko to by tylko siedziało na grach :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry