• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Megami wszystkiego najlepszego!

Goście poszli, rafaello smakowało chociaż nie wszystkie krakersy zdążyły zmięknąć, ale kolega to wielki łasuch i jemu to nie przeszkadzało hehe.

Zazdroszczę drzemek.
Sama byłam bliska zaśnięcia, ale dzieciaki coś ciągle chciały, później goście przyszli więc teraz czekam aż dzieciaki po kąpieli się spać położą :-)

reklama
Ale dzisiaj super leniwy dzień :-) wszystko mąż za mnie robił teraz właśnie kolacje robi w ogóle dzisiaj mnie karmil ze hej :-P

Kasiekz pozazdrościć dobrego samopoczucia

Mcpearl mam nadzieje ze zmęczona ale mimo wszystko zadowolona ;-)

Alecta ale z Ciebie dobra gospodyni ze specjalnie ciasto robiłaś :-D

zapomniałam pochwalić męża ,że nareszcie koniec remontu,jeszcze nie zmontowaliśmy łóżka i na pewno kupię nową komodę i wielką szafę,ale mam na to jeszcze jakieś 3 miesiące i w tedy będzie już całkiem pięknie
to ściana z tapętą i na przeciwko z "kolcami" w brokacie,ale chyba słabo widać

Bada super się wszystko prezentuje :-D
Femme, a tam zaraz gospodyni.
U nas po prostu nikt za bardzo nie je słodyczy więc w razie niespodziewanych gości nie ma co na stół postawić, a że rafaello od długiego czasu za mną chodziło to w końcu miałam motywację żeby zrobić heh.
Zaraz włączamy Madagaskar i będziemy całą 5 oglądać :-D
O ile z Manią nie padniemy po 10 minutach hehe.

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba tylko ja tu w ogole mdlosci nie mialam:) Ani jednego razu.

Hola hola! Proszę nie zapominać o mnie - mnie się ciążowe dolegliwości nie imają, ani w pierwszej, ani w obecnej ciąży :-D Odczuwam tylko same zalety, nie licząc tycia w oczach :-p

bada, piękne tapety!!!

Obejrzeliśmy z Młodą "Epokę Lodowcową 4", ale jednak wczorajsza "3" zdecydowanie bardziej mi się podobała...
A wcześniej poszliśmy sobie na spacerek 1,5km, chciałam się przekonać, czy daję radę chodzić, bo tak planuję się przejść plażą z Wisełki do Międzyzdrojów, a to jednak 12km
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry