reklama

Styczeń 2015

Megami wszystkiego najlepszego!

Goście poszli, rafaello smakowało chociaż nie wszystkie krakersy zdążyły zmięknąć, ale kolega to wielki łasuch i jemu to nie przeszkadzało hehe.

Zazdroszczę drzemek.
Sama byłam bliska zaśnięcia, ale dzieciaki coś ciągle chciały, później goście przyszli więc teraz czekam aż dzieciaki po kąpieli się spać położą :-)

reklama
Ale dzisiaj super leniwy dzień :-) wszystko mąż za mnie robił teraz właśnie kolacje robi w ogóle dzisiaj mnie karmil ze hej :-P

Kasiekz pozazdrościć dobrego samopoczucia

Mcpearl mam nadzieje ze zmęczona ale mimo wszystko zadowolona ;-)

Alecta ale z Ciebie dobra gospodyni ze specjalnie ciasto robiłaś :-D

zapomniałam pochwalić męża ,że nareszcie koniec remontu,jeszcze nie zmontowaliśmy łóżka i na pewno kupię nową komodę i wielką szafę,ale mam na to jeszcze jakieś 3 miesiące i w tedy będzie już całkiem pięknie
to ściana z tapętą i na przeciwko z "kolcami" w brokacie,ale chyba słabo widać

Bada super się wszystko prezentuje :-D
Femme, a tam zaraz gospodyni.
U nas po prostu nikt za bardzo nie je słodyczy więc w razie niespodziewanych gości nie ma co na stół postawić, a że rafaello od długiego czasu za mną chodziło to w końcu miałam motywację żeby zrobić heh.
Zaraz włączamy Madagaskar i będziemy całą 5 oglądać :-D
O ile z Manią nie padniemy po 10 minutach hehe.

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba tylko ja tu w ogole mdlosci nie mialam:) Ani jednego razu.

Hola hola! Proszę nie zapominać o mnie - mnie się ciążowe dolegliwości nie imają, ani w pierwszej, ani w obecnej ciąży :-D Odczuwam tylko same zalety, nie licząc tycia w oczach :-p

bada, piękne tapety!!!

Obejrzeliśmy z Młodą "Epokę Lodowcową 4", ale jednak wczorajsza "3" zdecydowanie bardziej mi się podobała...
A wcześniej poszliśmy sobie na spacerek 1,5km, chciałam się przekonać, czy daję radę chodzić, bo tak planuję się przejść plażą z Wisełki do Międzyzdrojów, a to jednak 12km
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry