reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam

Wesele super gdyby nie to ze te dwa barany mój mąż i jego młodszy brat nawalili się jak dzi.wki moja teściowa o 1 poszła spać bo "nie mogę już patrzeć na tych idiotów" (za to ja lubię, nie usprawiedliwia na siłę swoich kochanych synusiow jak to niektóre matki mają w zwyczaju wśród moich znajomych, tylko doskonale wie co to za młoty)

Zrobili rozpi.erdol ale na szczęście nikomu większej krzywdy nievwtrzadzili i raczej rodzina się śmiała z nich ech...

A dziś po poprwinach... To była chyba najdłuższa podróż z wro do Zgorzelca najdłuższe godzina i 15 min w życiu... Okropienstwo. Biedna tesciowa, jakiś order za dowiezienie nas do domu witaj trudnych warunkach jakie zgotowali jej synowie

Ogólnie jestem wściekła, dziś w nocy tak mi wywaliło brzuch ze wszyscy aż oczy przecierali na poprawinach ze zdumienia... No cóż zrobił się naprawdę pokaźny :/

Dzieki, ide w czwartek wiec powiem:-\ ja z opryszcxka jestem blisko od wielu lat:-\
Bada ta w kwiatki bardzo ladna:) Wrzuc panoramiczne

Stokrotka o opryszcze powiadom lekarza. To wirus. Wiem tylko ze kolezanka wyladowala przez nia w szpitalu ale byla w 32tc. Mowa o opryszcze wargi na ustach. Dostala pierwszy raz, organizm pierwszy raz zetknal sie z tym wirusem. Odbilo to sie chorobą dzidzi wg lekarzy dlatego ze pierwszy raz zlapala i ze po 30tc.

Doggi hehe koja tesciowa tez zawsze mojemu pojedzie jak ten przesadzi. Generalnie jest po mojej stronie zawsze :)

Moj od pt do wczoraj popil bo bylismy u znajomych wiec tez mialam dzika kurwice juz, szczegolnie ze panowie wczoraj jak wyszli o 9 rano z domu to wroocili o 19 a my z dzieciakami same. Faceci w stadzie malpiego rozumu dostaja, bez kitu jak 7 latki.

Mnie tak nawala kosc ogonowa ze spac nie moge.

Stokrotla a to raczej luz. Ja jeszcze nigdy nie mialam...odpukac:p

Doggi ja tez mam brzuch jak w 6mies. Heh to sie bracia wyglupiali...wspolczuje.

Aza witaj po wakacjach;)

Aza witamy z powrotem :-)
Doggi oj znam ten ból oglądania pijanego męża idioty :-P
Mój po ostatnich akcjach na szczęście się już hamuje, ale kiedyś ciężko oj ciężko było.

No i jak myślałam wczoraj nie dotrwaliśmy do końca Madagaskaru.
Najpierw zasnął Tymcio, po chwili Nikola, ja jako 3 cia, a mąż twierdzi, że obejrzał do końca.
Za to od rana strasznie mnie głowa boli.
W nocy co chwile się budziłam i czuję się niewyspana.

Dzisiaj wizyta u gina więc o 18:30 proszę o kciuki żeby wszystko było dobrze z dzidzią i żeby Mania dalej była Manią hehe.

Witam

Nulini ja tez nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych za bardzo od samego poczatku i gdyby nie brzuch i zdjecia usg malego to zastanawialabym sie czy to nie ciaza urojona:-)

Bada calosc na pewno swietnie wyglada:tak: mi szczegolnie ta w kwiaty przypadla do gustu:tak: mega pozytywna:tak:

doggi ja jestem narwana, wiec ja chyba mojemu bym przystopowala w ktoryms momencie picie...

aza tez chce taka koszulke:tak:

stokrotka wiem o opryszczce w ciazy tyle ze musisz baaardzo uwazac zeby nie przeniosla sie na narzady rozrodcze, bo wtedy moze byc kiepsko:baffled: a przeniesc podobno jest bardzo latwo:baffled:

femme o jakie eksperymenty w Gdyni ci chodzilo??:-p

alecta ja dzis tez mam wizyte na 17 i juz tak sie nie moge doczekac heh:-) nie spie az od rana;-)

reklama
Aza juz niedlugo i bedziesz miala kilka h dziennie dla siebie :-)

Doggi mnie by szlag trafil jakby Ł cos odpieprzal... z samochodu bym go wywalila :-P a brzuszek bedzie rosl, ojjjj bedzie :-)

Alecta, aob trzymam kciuki za wizyte

Co do opryszczki to mi sie wydaje ze tak latwo nie jest ja przeniesc. Ja dzis obudzilam sie z opryszczka, a co najgorsze wizyte mam we wrzesniu a moj gin nie odbiera. Nosz kutwa :-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry