reklama

Styczeń 2015

Dostałam paczkę z ciuszkami od kuzynki męża z Anglii. Tylko zastanawiam się jak to wyprać. Niby to po dziecku koleżanki, ale pachnie lumpeksem...boję się, że program Baby zniszczy mi ubrania. Tam pranie jest na 90 stopni. Może olejek z drzewa herbacianego dodać? W biedrze jest dzisiaj promocja na Lovellę. Muszę się przejść bo nie widzę sensu by ciuszki czekały na pranie i brzydko pachniały mi w szafie. nie mam gdzie tego inaczej przechować...

reklama
Trzymam kciuki za wizyty.

Ja nigdy w życiu nie miałam opryszczki, ale też kiedyś czytałam, że w ciąży trzeba uważać.

Doggi- nie wyobrazam sobie żeby mój mąż nawalil się wiedząc, że jestem w ciąży i do tego zagrożonej.

Miłego dnia:)

Ojjj ja dzis spalam ponad 2h a wstalam jakby po mnie tir z naczepa przejechal :-P

Z załadunkiem czy bez? :-D:-D:-D
My też chodziliśmy na Środy z Orange, dopóki byliśmy w Orange ;-)
A 12km fakt, różnica, ale idzie się plażą, więc przyjemniej :-D Może brata z Dziołchą wezmę, bo samej mnie pewnie mama z mężem nie puszczą :baffled:

AZA, ooo, fajne te koszulki! Ciekawe, czy uda mi się coś takiego znaleźć :-D

jezyk, ja jestem wierna tylko zalukaj.tv i cda.pl, nigdy na niczym innym nie oglądam, bo jakoś nie mogę trafić na stronki bez limitów, bez opłat, bez logowań... A z napisami też jest na zalukaj, czekam na dubbing :-D

Doggi, jak mój stary się upija u rodziców, to teściowa zawsze daje się za niego pokroić, że bez przesady, że to chłop, że czasem się można napić, etc.!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale przecież całe życie usprawiedliwia alkoholizm teścia, więc co się dziwić :wściekła/y:

gosiane, mnie też szlag trafia za zabieranie dupy w troki... Za cały dzień to bym już za jaja powiesiła :angry:

alecta, kciuki za Manię!!! Super, że ciacho smakuje, aż chyba będę musiała zrobić, takiego smaka robicie! :-D

aob, mam tak samo, tyle że bez brzucha :-D Mnie musi wystarczyć zdjęcie na USG i czasem delikatne pukanie od środka :-D

Zimno, ale słonecznie, WRESZCIE
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Dzisiaj chcemy poskładać basen, bo już kąpieli nie będzie w tym roku...
Jutro łeb farbuję, odrost mam taki, że masakra, myślałam, że dopiero po wakacjach mnie to czeka, ale kłaki mi rosną jak szalone!!!
W kwietniu obcięłam włosy dość mocno i w tej chwili są już prawie takiej długości, jak przed ścięciem...

Nulini- my kiedyś też tylko na zalukaj, ale potem coś zaczęli tam swirowac ze strona, a na alekino większy wybór. :)

Ja też muszę zafarbowac włosy, myslalam że trochę później ale rosną jak głupie.

Nulini gratuluje "pukania":tak: poki takie slabe to calkiem fajne uczucie:-) a co do kina to jeszcze sa czwartki z kinder bueno;-) przynajmniej w multikinie:tak: 3 opakowania po batonach i bilet za 10zl (nie pamietam czy na 3D jest tak samo,ale chyba tak:-p)

agulqa ja o tej opryszcze wiem od siostry, bo miala w ciazy i tak jej gin mowil:tak:

mcpearl ja poki co ciuszki co dostalam to tez musialam pochowac juz do szafy, ale nie czuc lumpkiem, wiec jeszcze ich nie pralam zeby byly swieze na przyjscie malego:-) ale nie wiem jak to jest z tym programem baby:baffled: moze sprobuj na jakims "gorszym" ciuszku:-p a do Biedrony tez sie wybiore po Lovelle i do Lidla skocze poogladam choc raczej kupie cos jak mnie naprawde zauroczy, bo juz mam duzo wszystkiego i akurat na chlopaka:-) mam nadzieje ze dzis "nie zrobi" sie z pindolka cipeczka;-)

Alecta Aob &&&& za wizyte:)

Mcpearl pewnie. Ja ciuchy od kogos piore na 60C i zawsze dodaje olejek herbaciany lub lawnedowy. Przy okazji dzialaja dezynfekujaco. Nawet do naszego prania dodaje:)

Nulini zdecydowanie z zaladunkiem byl ten tir :-P
Moja tesciowa zawsze jest na Ł zla jak pije i wtedy nie ma zmiluj

Aob wydaje mi sie ze zdrowy rozsadek tu wystarczy. Zjadlam sniadanko wiec zaraz czochem podzialam. Teraz mi sie przypomnialo ze na poczatku cuazy tez mialam opryszczke i w sumie sama zniknela ale chyba ze 2tyg sie meczylam

A moje wlosy chyba w ogole nie rosna. Dzis tesciowa zaczela urlop. Trzymac za mnie kciuki ;-)

Kasiek a gdzie taki olejek mozna kupic?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, po pierwsze - nie wiem która z Was ma opryszczkę, ale pędem do lekarza!!! Ja miałam na ustach przy Antku na początku ciąży - pomimo tego, że od razu dostałam antybiotyk, Antek urodził się z dodatkowym palcem i ze zrostem palców! Genetyka + czynnik zewnętrzny zadziałał, opryszczka w ciąży jest bardzo niebezpieczna!

Po drugie - chciałabym się Z Wami pożegnać. Niestety nie mam zupełnie czasu nawet Was podczytywać, a co dopiero udzielać się, więc bez sensu bym tu tkwiła. Mam nadzieję, że z dziewczynami, które mam na fb uda się utrzymać kontakt. Prośba do moderatorek - usuńcie proszę z wątku wszystkie moje dane osobowe.

Z moim Maleństwem wszystko ok. :) Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki i życzę powodzenia przy rozwiązaniu! Miło było Was poznać! :)

reklama
Witam poniedziałkowo - niewyspana z kawą :-D Dzięki za życzenia!

Wczoraj zrobiliśmy sobie romantyczny wieczór z Hobbitem (podejście drugie, bo za pierwszym zasnęliśmy :P) i dziś trzeba dokończyć - mąż zasypiał, to stwierdziłam, że szkoda filmu :-)

Dziewczyny, Wy macie krwawienia dołem po seksie, a ja miałam krwotok z nosa (oczywiście lepsze to niż dołem ;p) ale myślałam, że nie zatamuje. No masakra jakaś. Miewałam kiedyś przy dużym osłabieniu, ale nie w ciąży. Wiem, że to niby częste w ciąży, ale w ogóle mnie to nie uspokaja ;-)

Co do opryszczki - miewałam na ustach już nie raz więc teraz w ciąży się nie obawiam :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry