reklama

Styczeń 2015

Doggi oj będzie się mąż wstydził jak będzie film czy zdjęcia oglądał z wesela. Mój mąż z kolei jak wypije to robi się bardzo wesoły i wszyscy są zachwyceni, bo na co dzień raczej poważny. A w sumie tylko raz się upił, tak że myślałam, że go zostawię na imprezie i sama wrócę do domu. Ale to było na studiach jeszcze

Nulini
ja prawie codziennie chodzę na spacerki 2 godzinne i jeszcze wózek z 13 kg córką pcham. Więc Ty też z pewnością dasz radę,

McPearl
ja bym wyprała normalnie na 60 st i w razie czego jeszcze raz później. A na programie Baby to tylko białe i bez nadruków ewentualnie.

Nieobecna
szkoda, że nas opuszczasz. Ale jak znajdziesz chwilę to pisz co u Ciebie, przecież wiadomo, że to forum i nie każdy ma czas codziennie wchodzić.

Ja już w domu. Bałagan straszny więc pralka i zmywarka już chodzą od rana. Ale muszę się pochwalić byłam 3 dni praktycznie sama z córcią, bo mąż po 12h pracował i dałyśmy sobie radę. A do tego Bobo zaczął dawać znać, że siedzi w brzuchu.

reklama
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]nieobecna szkoda, ze nas opuszczasz[/FONT]:-( ja tez mam tu duzo zaleglosci, bo czesto nie mialam czasu... tak czy inaczej jak znajdziesz czas i ochote to odezwij sie:tak: a jesli nie to zycze szczesliwego rozwiazania i bezproblemowej ciazy:-)

agulqa mysle,ze zalezy to tez od organizmu i zeby utrzymywac higiene na najwyzszym poziomie:tak: a ja tez w zimie mam czesto:baffled:

Hej dziewczyny

Niedawno wróciłam z pobrania krwi, kolejna stówa z głowy ale wyobraźcie sobie, że mamy w naszym mieście dwa punkty pobrań, skąd krew jedzie do laboratorium (tego samego) i zawsze chodziłam do jednego z nich a okazało się, że w tym drugim punkcie wszystkie badania są tańsze! W życiu bym nie wpadła, nawet mi do głowy nie przyszło sprawdzać, a zapłaciłam dziś ponad 90 zł zamiast 140!

Ciężka noc za mną, siku byłam chyba z 10 razy, co zasypiałam to jakieś koszmary mi się śniły, podbrzusze się napinało...

Nie pisałam, ale od jakiegoś czasu chyba zaczynam coś czuć w brzuchu, nie mam pewności czy to dzidzia, czasem coś poczuję, ale bardzo nieregularnie więc nie wiem czy to TO.

nieobecna szkoda :-( ja też mało piszę, nie każdy musi się super aktywnie udzielać. Może jednak zostań :sorry2:

Co do opryszczki to ja chyba nie miałam nigdy :( i obym w ciąży nie dostała. Ale czytałam, że na ustach i ta intymna to zupełnie inne wirusy podobno, tzn. inne odmiany, nie wiem czy to można przenieść...

U mnie z kolei trzeci raz w ciąży grzyb :( regularnie co 4 tygodnie mam... lekarka pierwszego kontaktu twierdzi, że faktycznie sprzyjają temu sterydy... chyba się więc nie uchronię, bo słodyczy jem b.mało, no co jeszcze mogę zrobić??

Ostatnia edycja:
Stokrotka nie pomogę nigdy nie miałam

AZA ale bajer koszulki muszą być nie spotkałam się jeszcze z takimi

DOGGI :-/ współczuję wesela... Dobrze ze teściowa chociaż masz fajna

Mój w sobotę się napil ale śmieszny był i posłuszny jak powiedziałam ze jedziemy to problemów nie robił :-P raz mu się udało hehe

ALECTA to w podobnym czasie będziemy oglądać maluszka :-) &&&

AOB - wpisz w Google eksperyment Gdynia :-) o to my też razem wizytujemy &&&

NIEOBECNA no co ty jaj nie rób :-P nie musisz przecież pisać codziennie teraz jesień przyjdzie tez będzie inaczej nie opuszczaj nas ;-)

NULINI. 12km wow ja bez ciąży bym się nie porwała na taki dystans :-D :-D

TASIA no jaka dzielna jesteś :-D fajnie ze czujesz maluszka :-)

No nadrobilam :-) jak mnie maluch z rana fajnie skopal :-D :-D pierwszy raz tak mocno :-) dzisiaj na 18 wizyta ale pewnie kolo 19 wejdę :-)

Miłego poniedziałku laski :-)
Dziękuje za słowa uznania co do mej tapety ;-) też mi się podoba
nieobecna nie wypisuj się ,no co Ty,gdzie Ci będzie lepiej ?:happy2:
McPearl ja tak prałam poprzednio kolorowe rożki na 90 i sprałam je zupełnie,teraz kupiłam nowe :happy2: i myślę,że 60 wystarczy no chyba ,że białe
Kciuki za wizyty dzisiejsze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nieobecna Weź nie pitol :P pisz kiedy możesz i tyle :tak:

Megami mi krew z nosa leci codziennie w sumie :/ przez anemioze pewnie.

Aob trzymam kciuki za pindolka :)) mi sie marzy hamburgerek :-D:-D:-D

McPearl ja bym wybrała 2x najwyżej białe w 60 st, kolor w 40, a później i tak wszystko prasujesz więc ewentualne bakterie zginą bez litości. A w 90 szkoda niszczyć ciuszków szczególnie jak ładne. Ja jak kupuje coś nowego, to też zawsze prasuje gorącym żelaskiem, tak na wszelki

Z opryszczką się nie znam, nigdy nie miałam.

Co do olejków są do kupienia w sklepach zielarskich i eko.
Ten herbaciany polecam również przy przeziębieniach i bólach gardła w mixie z eukaliptusowym (przy katarze) np do herbaty po 2 krople każdego i cuda działa. Albo do moczenia nóg herbaciany. Przy suchej skórze polecam Olej arganowy, albo macademia. Musze doczytać czy dla noworodków można używać zamiast standardowych oliwek.

Mam wszystkie składniki na to cudne Rafaello i dzis chyba bede robić :-D:-D

bada właśnie super masz pomysły, będe Cie podpytywać jak się zacznę urządzać na pięterku :-D:-D również czekam na zdjęcie panoramy :) żeby ogarnąć całość.

Co do olejków w aptekach, być może jakoś się nie spotkałam, ale i specjalnie nie pytałam. Wszystkie takie wynalazki kupuję w ecosklepie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry