reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Hej kobitki!
Troche mnie nie bylo ale to dlatego ze we wtorek po pracy dostalam krwawienia. Bylismy w szpitalu, o dziwo przyjeli mnie bardzo szybko tylko ze nic nie zrobili bo to nocna zmiana juz byla. Tylko lezec, odpoczywac ach ale doktorek przynajmniej dwa tygodnie zwolnienia dal i umowil na wczesny scan, wiec dzisiaj o 14 bede cos wiedziec. Oczywiscie w domu zwiekszylam dawke duphastonu do 2x3 i na razie tylko takie lekko brazowawe plamienia. Wiec trzymajcie kciuki prosze:-)

reklama
Mi się wydaje ze my kobitki mamy tak ze możemy jakaś blokadę włączyć sobie ze im bardziej chcemy tym mniej możemy. A jak już się odpuści to pyk i gotowe. Z moimi 2 kol tak było starali się dzień w dzień, jakieś liczenie, sex z obowiązku nie dla przyjemności tylko żeby osiągnąć cel, i jak już się zniechęcili po dluuuugim czasie i zaczęli myśleć o adopcji poszło! I jedni i drudzy :)

maksika będzie dobrze! odpoczywaj!
filipiamama super, że wszystko ok i serduszko bije!

Ja witamin nie łykam. W 1 ciąży trochę, ale raczej w kratkę. W drugiej wcale. Staram się raczej mieć bogatą dietę. Teraz na to najlepszy sezon bo wszystkiego mnóstwo ;)

maksika- kciuki zaciśnięte :)

Pierwszy syn, to poszło szybko, od razu. Potem było poronienie i o Cypriana staraliśmy się ponad rok, ale to dlatego, że ja psychicznie się zablokowała, niby chciałam, ale byłam potwornie przerażona, że mogłoby się powtórzyć poronienie i tak się miotałam. Za to trzecia ciąża, hmm no cóż bez starania :-p

Filipamamm super że jest serduszko :)

witam;-)
szukając wszelkich informacji na temat wczesnej ciąży trafiłem na to forum i postanowiłem się zarejestrować i jak bóg da obserwować ten wątek do stycznia 2015.
Wraz z żoną jesteśmy w 5 tygodniu ciąży:-D bardzo się cieszymy, ponieważ od lekko ponad roku wiem, że jestem bezpłodny(azospermia) i nie ma szans normalne zapłodnienie w naszym przypadku nigdy. W końcu decyzja o inseminacji nasieniem dawcy, pierwsza i od razu udana;-)
Szansa na udaną inseminację jest dość mała, dlatego bardzo obawiam się poronienia, bo druga taka szansa może się już nie pojawić.
Pierwsza beta 848, jutro druga i mam nadzieję, że bąbel się rozwija prawidłowo:tak:
Termin wyliczyłem na 20 stycznie 2015;-)
Pozwolicie Panie, że od czasu do czasu zadam jakieś głupie pytanie, jak nie będę czegoś wiedział:-D
Pozdrawiam

gund powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Pytaj o co chcesz. Sądzę że wszystkie odpowiemy na tyle na ile będziemy potrafiły :)

Witam u mnie też zimno, aż się nic nie chce
Maksika uważaj i dbaj o siebie:)
Filipiamama gratuluję serduszka jesteś pierwszą styczniówką z maleńkim serduszkiem:)

reklama
Filipiamama gratuluje serdecznie :-) to teraz rób suwaczek
Maksika trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy:
Doggi nie pisz proszę posta pod postem,tylko edytuj i dopisuj ;-)
Co do ciąż to:1 w trzecim cyklu starań,2 w drugim cyklu,3 w trzecim,ale po 5 tygodniach poronienie i teraz w pierwszym po miesięcznej przerwie

Do góry