reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Susel ja wiem ze nie są dobre i zawsze byłam ogromną przeciwniczka. Ale jak mam odchowac dzieci muszę mieć sprawny kręgosłup a on i tak ma ciężko przez moje cycki a teraz jeszcze to. W nocy jak się kładę soac to pół godziny się kładę bo tak bardzo boli. Więc raz dziennie jak go rzucę do chodzika to jemu się krzywda nie stanie a ja chwilę odsapne.
Z resztą już to konsultiwalam z teściem -ortopeda.

reklama
Doggi, lelkam tu maj werld :) moj juz tak od dawna robi, nawet do wabny jak go wsadzam, to nie cg e usiasc tylko sie zapiera I stoi sztywno jak nie piwiem co ;) I do tego musi sobie w tej wodzie najpierw poskakac. Mi juz tez plecy wysiadaja, ale chodzik jednak chyba odpuszcze. Ten pchacz o wiele lepszy mi sie wydaje.

Miłego dnia :happy::happy:
Doggi mam i chodzik i pchacz z fisher -price,chodzik już wyjęłam i kilka razy Go włożyłam,bo też nie dajemy rady,ale szczerze to On i tak woli mamy ręce i łażenie po niej:-p:sorry:ale tak jak piszesz wielkiej szkody mu nie wyrządzę jak przez kilkanaście minut posiedzi-chodzi w chodziku,wszystko jest dla ludzi

Na szczescie Marko uwielbia podłogę, wręcz jest w siódmym niebie na niej :-D tylko gdy głodny lub śpiący to mu nie pasuje, więc dylematy chodzikowe odpadają :-)

Heh robson sam nie staje ale tez sie rwie do chodze
Teraz wyczyn jeat go wlosyc do fotelika do auta no i do krzeselka do karmienia bo od razu pozycja do stania
Na szczescie sam nie wstaje jeszcze nawet w lozeczku :)

Poza tym pochwale sie ze Rojbert od wczoraj sam potrafi usiasc :)

Megami zazdroszczę, ola była i tyle łatwa że wszystko po kolei przechodziła. Czołganie, raczkowanie,stanie, chodzenie a stachu.... No kuźwa po ch.uj ma siedzieć jak może chodzić?! Nie mam siły już!

Agulqa_b u stacha wszystko to potencjalna pozycja do stania/ chodzenia. U niego tak jak u Indi kąpiel to level hard bo po co siedzieć, jak to bez sensu

Aaaaaaaa moje plecy ;(

reklama
Doggi, ale dzieci w tym wieku dopiero poznaja swoje cialo, mozliwosci, to jak co u nich dziala. Tak naprawde wiekszosc 6;miesieczniakow lezy plackiem I ani mysli o tym, zeby co innego robic, najfajniej jak mama nosi :)
Stachu ma dopiero 6 miesiecy, nie sadze, zeby zaczal juz do maratonu trenowac, spokojnie. Moze za tydzien wyduma sobie, ze raczkowanie jest fajne :)
Nav to moje pierwsze dziecko I nie mam porownania, ale nawet gdyby, to kazde dziecko jest inne, chlopcy sa inni niz dziewczynki, wszystko przyjedzie w swoim czasie. Dla mnie wszystko co maly robi kazdego dnia jest normalne, nie robi dla mnie roznicy czy robi cos szybciej czy wolniej niz rowiesnicy. A takie sluchanie innych mam, ze moje dziecko robi to czy to I Darcie sobie szat, ze moje nie, jest poprostu glupie. Pewne jest to, ze tylko sie mignie, a nasze dzieci beda biegac na imprezy, a my bedziemy tesknic za tymi czasami, kiedy lezaly w lozeczkach I ani be ani me :)

Do góry