Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja nie mam pojęcia jak wygląda agaaa .... może jakieś foto ... hę ?
bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy
. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).

Laska, Ty niefotogeniczna? Myślał by kto!bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy
. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).
Lorien zdjecia sa swietne, ja tez uwielbiam zdjęcia i wkleja ich jak najwięcej bez obaw - ja krzyczec napweno nie bede![]()

Laska, Ty niefotogeniczna? Myślał by kto!
A jak tylko chcesz, to nie ma sprawy, możesz na mnie liczyć![]()
Aaga prosze cie niefotogenicznabo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy
a mowisz na mnie,ze ja sobie cos ubzduram
;-)hm jaki apetyczny dekolta to sem ja ......... jakby ktoś jeszcze mnie nie widział![]()
;-)no to w takim razie próżnosc przeze mnie przemawiaAaga prosze cie niefotogenicznaa mowisz na mnie,ze ja sobie cos ubzduram
;-)
, lubie czytać ze to nieprawda, ze jestem niefotogeniczna
(to zart oczywiscie) jestem bardzo samokrytyczna