Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też jestem niska (mam 160 cm). Ale mój brzusio dość szybko zaczął się pojawiać Podejrzewam, że winę za to miała laparoskopia, którą miałam robioną w styczniu tego roku. Tak mi napompowali brzuch, że wyglądałam tak jak teraz :laugh: No i co za tym idzie rozciągnęli mi skórę. Ale czy to możliwe, to raczej Elżbietka musiałaby się wypowiedzieć.
EUREKA!!!
Udało mi się
Foto nr 1 - zdjęcie z ostatniego spaceru w Jelitkowie przed wyjazdem na śląsk
Foto nr 2 - ten sam spacer - z przyszłą mamą chrzestną a moją młodszą siostrą
Foto nr 3 - na Jarmarku Dominikańskim z przyszłym tatą i tatą chrzestnym. Mój przyszły mąż patrzy w kierunku obiektywu (zamiast Qrde na mnie )
Brawo Abeja ..... śląskie klimaty sprzyjają A że mąż w obiektyw patrzył to też dobrze, bo kiedy tylko spojżysz na fotkę to on patrzy prost na ciebie :laugh:
Nie przestraszcie sie
To ja i moj brzuszek ktory tylko na tym zdjeciu wyszedl taki duzy bo sie kolega uparl zebym akurat tak stanela i ze z profilu mi nie zrobi Pozatym wsyzlam jakbym byla nacpana :