reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
xmamuska , brzuch rewelacyjny!! ale ten twój maluszek ma big apartament!! z basenem własnym 
a córeczka zgrabniutka
a córeczka zgrabniutka
Dziękuje Kochane w imieniu swoim dzidzi i Sandruni ;D I czekam na wasze apartamenty,Lorien a twój to chyba wogle widziałam tylko raz o ile pamiętam.A od tamtego czasu napewno urósł.To samo się tyczy Abeji z którą mam termin na ten sam dzień(09.01.2007r.) i chciałabym porównać nasze brzucholki 8) A więc aparaty do ręki i pstrkamy foteczki 
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja mam wszystkie rozbierane fotki i tutaj nie wstawiam, tylko na zamknietym. ponoć nie wolno na otwartych wątkach rozbieranych fotek umieszczac. dla własnego bezpieczeństwa. ale nastepnym razem poprosze meza o kilak zdjec ubranych 
Elżbietka
mother of two sons&angel
są wątki zamknięte, grupy osób z dostepem, np mamuś styczniowych 06 itp. ja naleze do wątku staraczek
- dlatego ze dłuugo sie starałąm z tym forum o ciąze i tam zostałam 
kiedys załozymy moze sobie watek zamknięty,ale to ma sens dopiero wtedy jak sie lepiej poznamy
kiedys załozymy moze sobie watek zamknięty,ale to ma sens dopiero wtedy jak sie lepiej poznamy
Jasne, niedługo chwycę za aparat i pstryknę fotkę brzunia, ale póki co musisz mi wierzyć na słowo, że mój do Twojego Xmamuśka , to nie dorównuje. Wiem, że wstawiałam tylko raz, ale w sumie niedawno i od tego czasu niewiele urósł.
reklama
Podziel się: