reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
dopiero co sie cieszylam ze brzuszek mam skromny, 2 dni do slubu a mi wyskoczyl jak z torpedy ;) a c niech wszyscy w Urzedzie wiedza hehehehe , to mi zrobil maly psikusa :)

Karlam - może dzidzia chce się z bliska przyjżeć jak jego rodzice biorą ślub i dlatego się do przodu pcha :) w sumie to już ten czas żeby było widać nie? :) wszystkiego naj życzę z okazji ślubu

Kobietki! brzuszki śliczne
ja również chciałabym pochwalić sie moim, ale nie wiem jak zmniejszyć zdjecie. pomóżcie!
Pozdrawiam,

Hej dziewczyny, dzięki za powitania. Mam trochę zaległości w oglądaniu Waszych brzuszków, ciężko wszystkie na raz sobie zakodować ::)ale teraz już będę na bieżąco. Będę wklejać zdjęcia na bieżąco w miarę możliwości bo jak na razie nie mam aparatu.

Elexi: w jakim programie oglądasz zdjęcia? Zazwyczaj wystarczy dać zapisz jako:Save as-zmienić nazwę, poniżej powinien być przycisk: Options, dalej wciskasz Best compression-zmniejszasz zdjęcie, potem OK i przycisk Zapisz...Jeśli to nie wystarczy bo dalej będzie za duże trzeba wyciąć kawałek z oryginału w np Photo edytorze...

reklama
A to mój giganccik z dziś, dosłownie z przed chwilki ;D

troszkę pognieciony :D i z małymi rozstępami po Sandruni :-[

A tu dla porównania brzuszek mojej Sandruni ;D która za każdym razem karze także sobie robić zdięcie brzuszka :D

a tu ponżej moja twarzyczka:) z przed ciązy :)

Do góry