klaudia16
Fanka BB :)
mnie aktualnie żaden termin nie przeszkadza , byle by się udałoBo termin wypada w okolicach świat Bożego Narodzenia i Sylwestra![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie aktualnie żaden termin nie przeszkadza , byle by się udałoBo termin wypada w okolicach świat Bożego Narodzenia i Sylwestra![]()
czekamyTak, druga
No jak ktoś ma tą łatwość zachodzenia w ciążę to może sobie tak wybierać
mnie aktualnie żaden termin nie przeszkadza , byle by się udało![]()
Rodzilas w grudniu?Zdecydowanie tak!
Ja mam mieszane uczucia co do siebie - z jednej strony się cieszę, z drugiej trochę wspominam to jako traumę i zdecydowanie pogorszenie mojej depresjiale widocznie tak musiało być
tak, ze mną, obie najbardziej nie chciałyśmy rodzić w grudniu w okolicach świątRodzilas w grudniu?
Rodzilas w grudniu?
Nam też wszystko jedno kiedy, w każdej porze roku widzę plusy ale chyba najlepsze dla mnie jest zimowe dzieckoZdecydowanie tak!
Ja mam mieszane uczucia co do siebie - z jednej strony się cieszę, z drugiej trochę wspominam to jako traumę i zdecydowanie pogorszenie mojej depresjiale widocznie tak musiało być
Hmmm... Zaciekawiło mnie to. Czemu kwiecień odpuszczają?Nooo na tej zasadzie patologia powinna mieć wyłącznie chore dzieci - a jak wiemy tak nie jest.
Poza tym już dziewczyny napisały, że choroba wpłynie na plemniki (o ile w ogóle) za 3 miesiące czyli gdzieś w kwietniu - a z doświadczenia wiem, że sporo par odpuszcza kwiecień na starania![]()