reklama
Anja78
matka superstar
Joasia , opieka super, naprawde nic nie mozna zarzucic, nic.....oprocz strasznej ilosci ryczacych po nocach bachorow

wiec na relax ala waksy na Hawajach sie nie nastawiaj;-)nic sie nie liczy opocz zdrowego malenstwa, bol, cewniki, krew nie bedziesz nawet o tym myslec.Co do ekipy to jest fajny gino ala George Clooney z ER, polozna -Blondynka-Landrynka - super mila i starsza ginekolozka - Bulldog z grubymi lapskami
i jeszcze lepszy anestezjolog- mlody , przystojny,ahhhhh az zal ze ty przed nim z rozwalonym bebechem(cc) i cewnikiem miedzy nogami
ale przynajmniej umilil mi operke

wiec na relax ala waksy na Hawajach sie nie nastawiaj;-)nic sie nie liczy opocz zdrowego malenstwa, bol, cewniki, krew nie bedziesz nawet o tym myslec.Co do ekipy to jest fajny gino ala George Clooney z ER, polozna -Blondynka-Landrynka - super mila i starsza ginekolozka - Bulldog z grubymi lapskami
i jeszcze lepszy anestezjolog- mlody , przystojny,ahhhhh az zal ze ty przed nim z rozwalonym bebechem(cc) i cewnikiem miedzy nogami
ale przynajmniej umilil mi operke
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
GRATULACJE DZIEWCZYNY!SLICZNE DZIECIACZKI 
Za rozdawajajace sie 3mam kciuki oczywiscie...Ale jazda!Niesamowiete....Lawinowo sie rozdwajamy.Jak wyszlam ze szpitala to jeszcze bylo spokojnie...a tu prosze!No super!

Za rozdawajajace sie 3mam kciuki oczywiscie...Ale jazda!Niesamowiete....Lawinowo sie rozdwajamy.Jak wyszlam ze szpitala to jeszcze bylo spokojnie...a tu prosze!No super!
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Ja jutro mam sie stawić do szpitala do porodu na godz 9.00 wiec trzymajcie kciuki, mam nadzieje że bedzie wszystko ok i juz nie wyślą mnie do domciu
Jeszcze nad ranem sexik i do szpitala hihihi
buziaczki dla maleństw jesteście słodkie!
buziaczki dla maleństw jesteście słodkie!
e-stera
Fan(ka)
Anja lepiej z rozwalonym bebechem niz z rozwalonymi nogami................he he he 
Mnie też zszywał przystojny ginek i jeszcze sobie żartowaliśmy żeby było ładnie i prosto

Mnie też zszywał przystojny ginek i jeszcze sobie żartowaliśmy żeby było ładnie i prosto

reklama
G
goscinnie
Gość
Sylka ma nowy nr, narazie nic nie odpisuje, wiec czekamy na wieści. Ja jutro do szpitala MSWiA i juz mam tam zostac.
O postępie spraw dam wam znać.
O postępie spraw dam wam znać.