reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wysylam wiadomosci do sylki ale nie dochodza. Wraca mi sms z trescia- wiadomosc niedostarczona.
Agnie nadal walczy, chyba podadza jej oksytocynę

reklama
Joasia , opieka super, naprawde nic nie mozna zarzucic, nic.....oprocz strasznej ilosci ryczacych po nocach bachorow:-D:-D:-D:-D:-Dwiec na relax ala waksy na Hawajach sie nie nastawiaj;-)nic sie nie liczy opocz zdrowego malenstwa, bol, cewniki, krew nie bedziesz nawet o tym myslec.Co do ekipy to jest fajny gino ala George Clooney z ER, polozna -Blondynka-Landrynka - super mila i starsza ginekolozka - Bulldog z grubymi lapskami:baffled: i jeszcze lepszy anestezjolog- mlody , przystojny,ahhhhh az zal ze ty przed nim z rozwalonym bebechem(cc) i cewnikiem miedzy nogami:cool:ale przynajmniej umilil mi operke:-D

GRATULACJE DZIEWCZYNY!SLICZNE DZIECIACZKI :tak:

Za rozdawajajace sie 3mam kciuki oczywiscie...Ale jazda!Niesamowiete....Lawinowo sie rozdwajamy.Jak wyszlam ze szpitala to jeszcze bylo spokojnie...a tu prosze!No super!

Ja jutro mam sie stawić do szpitala do porodu na godz 9.00 wiec trzymajcie kciuki, mam nadzieje że bedzie wszystko ok i juz nie wyślą mnie do domciu:) Jeszcze nad ranem sexik i do szpitala hihihi
buziaczki dla maleństw jesteście słodkie!

gratuluje mamom i slicznym dzieciaczkom
Anja- najnormalniej w swiecie Ci zazdroszcze!
A dzien wczesniej rozmawialysmy ze nie dociera do nas ze bedziemy mamami i prosze....heheheh....

Pumi- wiem, że Sylka podawala Ci numer tele. Mi tez wyslalal ale chyba cos jest nie tak bo podobno jest zly. Jesli mozesz przeslij mi na PW to ja sie do niej odezwe

oki Asia- a wlasnie myslalam zeby do niej napisac - to moze zeby jej sie nie narzucac za bardzo to napisz do niej a ja poczekam czy ci odpisze

reklama
Sylka ma nowy nr, narazie nic nie odpisuje, wiec czekamy na wieści. Ja jutro do szpitala MSWiA i juz mam tam zostac.
O postępie spraw dam wam znać.

Do góry